Cu cat au crescut veniturile din dispozitivele purtabile ale Apple

Cu cat au crescut veniturile din dispozitivele purtabile ale Apple

Apple a dezvaluit cele mai noi rezultate financiare si, ca intotdeauna, compania nu a dezvaluit cat de multe smartwatch-uri a vandut. Cu toate acestea, businessul de dispozive purtabile al companiei – care include Apple Watch si AirPods – continua sa aiba succes. Compania a spus pentru Financial Times ca veniturile din dispozitivele purtabile au crescut cu 60% de la an la an.

Compania din Cupertino s-a ferit intotdeauna sa dezvaluie cat de multe dispozitive purtabile Apple Watch a vandut. Daca sperai ca acest lucru se va schimba curand, poate ai vrea sa te gandesti de doua ori, pentru ca, in cele mai noi rezultate financiare ale companiei, compania nu a oferi niciun detaliu cu privire la cat de multe smartwatch-uri a vandut.

CITESTE SI:  Google vrea sa cumpere divizia de sanatate a Nokia, deoarece aceasta are niste dificultati

Cu toate acestea, compania a anuntat ca veniturile pe care a reusit sa le genereze din dispozitivele purtabile precum Apple Watch au crescut cu 60% de la an la an, iar daca adunam ultimele 4 trimestre, veniturile depasesc 10 miliarde de dolari.

CITESTE SI:  Un elev de liceu a fost suspendat dupa un comentariu sarcastic

Asta potrivit lui Luca Maestri – directorul financiar al companiei – care a confirmat datele despre veniturile din dispozitive purtabile atunci cand a vorbit pentru Financial Times. Potrivit lui Luca Maestri care parea deosebit de mandru de aceasta realizare, “Aceasta este o categorie de produse care practic nici nu exista acum trei ani”.

Avand in vedere ca Apple Watch a fost lansat initial acum trei ani, faptul ca compania a castigat 10 miliarde de dolari doar din dispozitive purtabile este intr-adevar o realizare destul de importanta si un lucru cu care se poate mandri.

CITESTE SI:  Microsoft: Abandonarea Surface este doar un "zvon de tabloid"

Nu este clar de ce Apple continua sa evite sa dezvaluie cat de multe dispozitive purtabile a vandut, dar firmele terte de cercetare au dezvaluit ca compania a livrat 3,5 milioane de smartwatch-uri Apple Watch in trimestrul 2 al anului 2018 si ca s-au vandut pana in prezent 46 de milioane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *