Criza grava la Facebook. In ce parti ale lumii a picat reteaua sociala

Criza grava la Facebook. In ce parti ale lumii a picat reteaua sociala

Retelele sociale Facebook si Instagram au picat pentru unii utilizatori din unele parti ale lumii. Reteaua sociala Facebook nu a mai putut fi accesata de miercuri incepand cu ora 9 AM PT, conform site-ului DownDetector de urmarire.

Perioada de nefunctionare a durat mult timp. In cazul retelei sociale FB a durat peste 21 de ore. Dar si platforma Instagram a picat si a fost afectata de perioada de nefunctionare.

Nu este ceva neobisnuit ca retele sociale majore ca Facebook si Instagram sa aiba perioade de nefunctionare si de obicei nu le ia prea mult timp sa revina la normal.

CITESTE SI:  VIDEO: Asa ar putea arata iPhone 11 al Apple din 2019

Mai multe stiri indica faptul ca retelele sociale Facebook si Instagram au picat pentru utilizatori. Facebook si Instagram nu au comentat problema, asa nu exista nicio explicatie oficiala pentru evenimente.

Se pare ca utilizatorii pot intra pe ambele platforme, dar nu pot posta continut nou. De asemenea, nu este posibil nici sa trimita si sa primeasca mesaje pe nicio platforma.

Acest lucru inseamna ca cele doua platforme au devenit destul de inutile. Conform stirilor, se pare ca si Instagram a fost afectata de aceasta perioada de nefunctionare.

Postarile nu par sa se incarce, butonul pentru postarea de continut nou nu functioneaza, Povestile nu functioneaza si nici mesajele directe. Desi aplicatia mobila pentru Facebook Messenger functioneaza, nu pare sa se incarce pe desktop pentru unii.

CITESTE SI:  Huawei Mate 20 ar putea avea bateria cu cea mai mare capacitate din gama

DownDetector mentioneaza ca aceste probleme au fost experimentate in primul rand de utilizatorii din Marea Britanie, India, Filipine, New England, Texas, Seattle, Washington si in parti din America Latina.

Nu a aparut niciun comentariu pe aceasta tema de la Facebook si Instagram, asa ca nu este clar de ce cele doua retele sociale au picat in unele parti din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *