Creatorii Siri vor dezvalui un nou asistent vocal cu inteligenta artificiala

Creatorii Siri vor dezvalui un nou asistent vocal cu inteligenta artificiala

Pana acum, cam toata lumea stie ca Siri este asistentul vocal virtual al Apple pentru iOS. Este acesta cel mai bun asistent vocal?

Presupunem ca asistentul vocal Siri a parcurs un drum lung de cand a fost anuntat prima data, dar suntem siguri ca multi sunt de acord ca ar putea fi imbunatatit si mai mult.

Cu toate acestea, daca esti curios cum ar trebui sa fie Siri, ai putea primi raspunsul in saptamana care urmeaza.

Potrivit unei stiri de The Washington Post (via 9to5Mac), creatorii originali ai Siri au lucrat la un nou asistent vocal cu inteligenta artificiala denumit Viv care, in mare parte, sunt echipa care si-a imaginat initial cum ar trebui sa fie Siri, avand in vedere ca este capabil sa faca lucruri pe care Siri nu le poate face si poate fi folosit fara sa fie nevoie sa tastezi nimic sau sa descarci vreo aplicatie.

CITESTE SI:  Au aparut imagini cu masina fara sofer a Apple in timpul testului

De fapt, se pare ca Viv cu inteligenta artificiala poate fi comparat mai bine cu Alexa, propria platforma de asistent vocal a Amazon.

Acesta va putea sa cheme utilizatorilor o masina, sa comande o pizza, iar toate astea se datoreaza faptului ca Viv cu inteligenta artificiala este integrat profund intr-o varietate de aplicatii care ii permit sa functioneze la un nivel mai profund.

CITESTE SI:  VIDEO: Camera TrueDepth a lui iPhone X poate fi folosita pentru animatie 3D

Creatorii asistentului vocal Viv cu inteligenta artificiala vor dezvalui oficial software-ul la o conferinta majora din industrie care va avea loc luni si se pare ca atat Facebook, cat si Google, au incercat sa achizitioneze compania datorita potentialului pe care il are, dar pana acum nimic nu s-a concretizat.

Nu suntem siguri cat de bun este Viv cu inteligenta artificiala al acestor creatori comparativ cu alti asistenti vocali, cum ar fi Siri, dar, avand in vedere valva care a starnit-o, ne-a facut curiosi. Asadar, intra pe site lunea viitoare pentru mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *