Cortana ar putea face tranzitia la iOS si Android

Cortana

Una dintre modalitatile prin care companii precum Apple, Google si Microsoft au reusit sa se diferentieze unele de altele a fost prin asistentii lor vocali. Apple are Siri, Google are Google Now, iar Microsoft are Cortana.

Este de inteles de ce acestia sunt exclusivi pentru platformele lor, dar Microsoft ar putea vrea sa schimbe asta. Potrivit unei stiri de Reuters, acestia au aflat ca Microsoft s-ar putea gandi sa-si lanseze asistentul vocal ca si aplicatie de sine statatoare, dar nu va fi acelasi asistent vocal care poate fi gasita pe telefoanele Windows Phone, ci o versiune mai avansata a acesteia.

CITESTE SI:  Cati ani de inchisoare a primit un barbat care a incercat sa fure un nume de domeniu cu arma

Reuters a aflat ca Microsoft lucreaza la o versiune mai avansata a Cortana ca parte a proiectului Einstein al companiei. Nu se stiu multe despre proiectul Einstein in acest moment dar, din ceea ce putem spune, ar putea fi vorba despre imbunatatirea asistentului vocal si de a face aplicatia mai constienta de utilizator pentru a-i anticipa nevoile.

Fiecare dintre companiile Google, Apple si Microsoft au cate un asistent vocal virtual. Google are Google Now, Apple are Siri si Microsoft are Cortana. Ei bine, conform unui raport de Reuters, Microsoft lucreaza la o versiune mai avansata a Cortana ca parte a proiectului Einstein pe care ar putea-o integra in platforma iOS si cea Android.

CITESTE SI:  Cand ar putea fi dezvaluit smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9

Tot ce putem spune in acest moment este ca imbunatatirile ar putea consta in a face asistentul vocal Cortana sa poata anticipa nevoile utilizatorului si sa fie constient de el. E o miscare interesanta din partea Microsoft si asteptam sa vedem daca versiunea avansata a Cortana va fi superioara Siri si Google Now.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *