fbpx

Corpurile vatamate primesc parti de corpuri printate 3D la o agentie funerala chineza

Corpurile vatamate primesc parti de corpuri printate 3D la o agentie funerala chineza

In China, exista multi oameni care mor din cauza dezastrelor naturale, sa nu mai mentionam traficul si accidentele industriale care sunt alte doua cauze ale mortii. Dar printarea 3D poate ajuta.

De asemenea, de mai multe ori decat ar fi de dorit, acele evenimente mentionate ar implica cel mai probabil vatamarea partilor de corpuri si a structurilor osoase.

Atunci cum poate avea cineva un corp prezentabil la funeralii? Prin valorificarea puterii printarii 3D a partilor de corpuri, bineinteles.

CITESTE SI:  Cum e PrinCube - cea mai mica imprimanta color

Se pare ca de printarea 3D a partilor de corpuri nu vor beneficia numai cei vii, ci si cei decedati. Acest lucru este exact ceea ce o agentie funerala din Shanghai a inceput sa faca, printarea 3D de parti de corpuri, in asa fel incat acestia sa poata ajuta la repararea corpurilor desfigurate sau vatamate.

Acest serviciu de printare 3D poate fi obtinut de la Salonul Funeral Longhua care va implica construirea mai multor straturi de material unul peste altul, ceea ce va rezulta intr-un produs tridimensional.

CITESTE SI:  VIDEO: Facebook construieste o lume 3D folosind fotografii si clipuri video

Nu numai atat, acesta va fi insotit de doi alti factori majori, implantul de par si makeup-ul cu scopul de a ajuta la reconstruirea de fete si vorbim de aici de un nivel de similitudine minim de 95%. Ce ziceti despre asta?

Liu Fengming, director la centrul de servicii funerale din Shanghai, a impartasit, “Este greu pentru rude sa vada fete sau corpuri incomplete ale celor dragi atunci cand acestia participa la funeralii, iar machiajul nu poate intotdeauna sa le repare suficient”.

CITESTE SI:  Ceasul Today te va face sa simti ca ai mai mult timp

Astfel, se pare ca aceasta printare 3D pentru funeralii ar putea fi ceva care ar putea prinde foarte bine in acea parte de lume. Este o modalitate foarte utila pentru oameni decedati din China.