fbpx

Coronavirusul Wuhan. Cum va reusi American Idol sa-si continue activitatea

Coronavirusul Wuhan. Cum va reusi American Idol sa-si continue activitatea

Masurile de autoizolare si de distantare sociala, pentru limitarea raspandirii coronavirusului Wuhan, impiedica emisiunile TV din lume sa-si desfasoarea activitatea normala, iar concursul de muzica American Idol nu este o exceptie. Totusi, American Idol a gasit o solutie pentru a-si continua filmarile, chiar si cu coronavirusul Wuhan.

Din cauza coronavirusului Wuhan si a restrictiilor care au urmat, productia unor emisiuni este inchisa si suspendata temporar. Cu toate acestea, emisiunile trebuie sa continue.

Din acest motiv, producatorii de la American Idol au decis sa continue emisiunea. Doar ca de aceasta data vor respecta distantarea sociala si vor solicita concurentilor sa se filmeze din autoizolare folosindu-si smartphone-urile, pentru a limita raspandirea coronavirusului.

CITESTE SI:  Cum ajuta Qualcomm smartphone-urile sa primeasca Android P mai repede

Vorbind pentru Deadline, Rob Mills de la ABC a declarat: “Eram constienti ca vrem sa obtinem ceva rezultate in acest sezon. Ati inceput sa vedeti cateva dintre lucrurile de care artistii si muzicienii se ocupau pe Instagram si pe Facebook si ne-am dat seama ca putem gasi un mod diferit de a ne continua activitatea, iar asta intr-o maniera inovatoare”.

CITESTE SI:  Urmatorul smartphone Android al BlackBerry va fi mai ieftin

Cea care conduce emisiunea American Idol, Trish Kinane, a mentionat ca folosirea smartphone-urilor si iPhone-urilor are logica in vremea coronavirusului Wuhan, pentru simplul fapt ca concurentii sai erau fara indoiala mai familiarizati cu smartphone-urile decat cu o camera complicata.

“In cele din urma, am decis sa nu le trimitem o camera complicata si care are nevoie de un operator pentru a fi folosita, am optat pentru tehnologia cu care concurentii American Idol sunt deja familiarizati”.

CITESTE SI:  Ce pret are tableta uriasa Samsung Galaxy View 2 anuntata oficial

American Idol nu e singura emisiune din Statele Unite care apeleaza la smartphone-uri pentru a-si continua activitatea pusa in pericol de coronavirusul Wuhan. Luna trecuta, gazda de talk-show Conan O’Brien a dezvaluit ca-si va filma emisiunea din izolare, folosindu-si smartphone-ul iPhone, pentru a nu raspandi coronavirusul Wuhan.

Facebook