Comparatia camerelor iPhone-urilor de-a lungul anilor

Comparatia camerelor iPhone-urilor de-a lungul anilor

In ultimii ani, camerele pe care Apple le-a integrat in iPhone-urile sale au fost destul de bune, dar de obicei calitatea lor este comparata cu cea a altor camere de smartphone-uri de varf de actuala generatie.

Ceea ce este mai putin clar este cat de mult a evoluat camera iPhone-ului de-a lungul timpului. Desi este evident ca, la fel ca si telefonul, camera se va imbunatati cu fiecare generatie, ai putea fi surprins de cat de mari sunt de fapt imbunatatirile.

Camerele iPhone-urilor au fost intotdeauna considerate ca fiind destul de bune. Desi exista branduri si modele care pot depasi iPhone-urile, in cea mai mare parte acestea au fost destul de sigure, iar, multumita fotografei Lisa Bettany, putem vedea o comparatie intre camerele smartphone-urilor de-a lungul anilor.

CITESTE SI:  Un tanar a suferit arsuri serioase din cauza unui iPhone pus la incarcat

Dupa cum poti vedea in imaginea de mai sus, se vede foarte clar cat de mult a progresat camera iPhone-ului (atat hardware, cat si software) de-a lungul anilor.

Dupa cum era de asteptat, primele generatii de smartphone-uri Apple nu capturau fotografii foarte bune. Acestea aveau rezolutii foarte reduse, iar detaliile nici nu existau.

Cu toate acestea, cu cat a trecut timpul si cu cat a evoluat tehnologia, poti vedea foarte clar cum fotografiile au devenit mai rafinate, cu culori si detalii mai bune reprezentate in fotografii.

De fapt, dupa cum poti vedea in comparatia de fotografii de mai sus, Bettany a efectuat un test macro cu iluminare de fundal si, dupa cum putem vedea, noul iPhone 6s s-a descurcat cel mai bine.

CITESTE SI:  Politia a incercat sa deblocheze iPhone-uri folosind amprente de morti

Acesta a capturat fundalul cu suficient bokeh (termen din engleza consacrat pentru a reprezenta calitatea vizuala a zonelor luminoase care sunt in afara ariei de focalizare a unei imagini fotografice) pentru a focaliza pe subiect, afisand un contrast clar intre culoarea rosie profunda, umbrele si lumina care vine prin mecanismul cleios translucid.

Daca ti-ar placea sa vezi daca noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus sunt pentru tine, in ceea ce priveste sectorul pentru camera, intra pe Snap Snap Snap pentru a vedea restul comparatiilor de fotografii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *