fbpx
Companiile si politicienii din Statele Unite nu se pot promova in Minecraft

Companiile si politicienii din Statele Unite nu se pot promova in Minecraft

Exista multe companii, celebritati si politicieni din Statele Unite care vor profita de cultura pop intr-o incercare de a se promova, fie ca este vorba despre a lua parte a un clip video de dans viral, a folosi aplicatii populare, aparitia lor la TV si asa mai departe. Acest lucru este normal si de asteptat, dar se pare ca acest lucru este de asemenea ceva ce compania Mojang nu doreste cand vine vorba despre jocul lor Minecraft.

CITESTE SI:  Defectul celular al smartphone-ului iPhone 12 Pro

Intr-o postare pe blog pe site-ul Mojang, dezvoltatorul jocului Minecraft a subliniat niste schimbari pe care acestia le-au facut la Indicatiile lor care spun ca politicenilor si companiilor nu li se permite sa se promoveze in joc.

De exemplu, politicienilor nu li se permite sa construiasca un mod sau server Minecraft care promoveaza un produs care nu poate fi jucat sau care nu are nicio legatura cu jocurile, cum ar fi promovarea unui restaurant care este creat din blocuri Minecraft.

CITESTE SI:  Niantic le restituie gamerilor pretul biletelor dupa ce Pokemon GO Fest a fost un esec

De asemenea, acestia nu pot folosi Minecraft pentru a construi o harta sau un mod sau o emisiune TV sau film, sau sa recreeze un trailer folosind jocul.

Cu toate acestea, compania Mojang precizeaza ca acest lucru se aplica numai companiilor si persoanelor individuale care ar putea folosi jocul in scopuri comerciale/promotionale (sau persoanelor care au angajat pe cineva sa faca asta pentru ei).

CITESTE SI:  S-a aflat de ce Microsoft promova vechiul Windows 1.0 in 2019

Acestia indica faptul ca fanii si gamerii Minecraft obisnuiti sunt mai mult decat bineveniti sa continue sa faca ceea ce fac, asa ca daca incerci sa recreezi secventa de deschidere a Game of Thrones in Minecraft, nu-ti face griji, poti continua atata timp cand compania HBO nu te-a angajat sa o promovezi. Dar lucrurile se complica pentru companii si politicieni.