fbpx

Companiile mobile cu incarcatoare wireless la distanta

Companiile mobile cu incarcatoare wireless la distanta

Doua companii au dezvaluit fiecare cate un incarcator wireless de la distanta si care poate incarca diverse dispozitive. Exista ceva diferente intre cele doua incarcatoare ale celor doua companii. O diferenta ar fi ca unul nu permite incarcarea daca se detecteaza un obstacol in cale.

Dupa cum s-a dezvaluit recent, compania Xiaomi din China a dezvaluit recent Mi Air Charge. Este vorba despre un incarcator wireless 100%, de la distanta, in care dispozitivul dv. nu trebuie sa fie asezat pe o placa sau sa aiba magneti pentru ca incarcarea sa functioneze.

CITESTE SI:  Ce date de clienti au fost furate de pe un site de-al Adidas

Cu toate acestea, se pare ca nu doar compania Xiaomi din China a dezvaluit asa ceva. Si Motorola a prezentat recent acelasi lucru, desi se pare ca acest incarcator wireless de la distanta a fost dezvaluit intr-o postare pe Weibo intr-un mod mai putin oficial.

S-a postat un clip video care prezinta practic doua telefoane care, atunci cand sunt plasate langa incarcatorul wireless de la distanta, se vor incarca. Clipul video prezinta, de asemenea, cat de departe poate fi un telefon si sa se poata incarca, adica 100cm.

CITESTE SI:  Smartphone-ul OnePlus 8T - pret si specificatii

Ceea ce este interesant este ca, spre deosebire de Xiaomi Mi Air Charge, despre care compania Xiaomi din China sustine ca nu este blocat de obstacole, varianta Motorola nu va mai incarca dispozitivele daca este detectat un obstacol in cale.

Acest lucru ar putea parea negativ, dar este posibil ca acesta se datoreaza prezervarii sanatatii si risipirii ingrijorarilor unor oameni ca undele radio pot afecta organismul uman.

CITESTE SI:  Cum va depista compania chineza Baidu oamenii care nu poarta masti in China

Nu prea exista informatii despre acest incarcator wireless al companiei Motorola capabil de incarcare wireless 100%, dar suna destul de interesant. Ce parere ai despre incarcatorul companiei Motorola capabil de incarcare wireless deplina, de la distanta? Crezi ca se va vinde scump, avand in vedere ca este ceva ce abia a fost dezvaluit?