Companiile de electricitate din New York ii pot taxa in plus pe cei care genereaza Bitcoin

Companiile de electricitate din New York ii pot taxa in plus pe cei care genereaza Bitcoin

Nu este un secret faptul ca generarea de monede virtuale precum Bitcoin necesita multa electricitate, motiv pentru care, uneori, s-a indicat ca s-ar putea sa nu merite neaparat energia si banii cheltuiti pentru crearea unor platforme de generare a monedei virtuale Bitcoin, avand in vedere ca cheltuielile de operare ar putea fi mai mari.

Acestea fiind spuse, cei din New York vor trebui in curand sa plateasca mai mult. Comisia de Stat pentru Servicii Publice din New York a anuntat recent ca companiile municipale de electricitate pot percepe facturi mai mari la energia electrica pentru cei care genereaza Bitcoin si alte monede virtuale.

CITESTE SI:  S-a intentat un al doilea proces in grup impotriva Apple din cauza incetinirii iPhone-urilor

Inainte de asta, un grup de autoritati municipale de electricitate au cerut, de fapt, comisiei din New York sa primeasca permisiunea de a creste facturile la energie pentru cei care genereaza monede virtuale ca Bitcoin, iar acum se pare ca dorinta lor s-a implinit.

Acest lucru se datoreaza faptului ca, asa cum am spus, generarea monedelor virtuale ca Bitcoin consuma multa electricitate si poate solicita retele locale mai mici care, la randul lor, determina cresterea facturilor pentru alti clienti.

CITESTE SI:  Barack Obama ar putea avea propriul serial pe Netflix

De exemplu, in statul Akron, electrictatea solicitata de companiile care genereaza monede virtuale ca Bitcoin a reprezentat 33% din sarcina companiei de energie inferioare.

Comisia din New York mentioneaza, de asemenea, ca in unele locuri facturile lunare pentru clientii din New York au inregistrat o crestere de aproape 10 de dolari din cauza faptului ca companiile isi intemeiaza acolo operatiunile de generare a monedelor virtuale precum Bitcoin.

CITESTE SI:  Galaxy S6 vine cu senzor de camera Sony si Samsung

Dupa cum arata publicatia ArsTechnica, producatorii de marijuana din Boulder County, Colorado, platesc o factura mai mare la electrictate din cauza energiei pe care o consuma pentru ca echipamente precum luminile, sistemele de ventilatie, aparatele de aer conditionat si multe altele sa functioneze, deci exista un precedent pentru o crestere a facturilor la electricitate pentru industriile deosebit de infometate de energie electrica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *