fbpx

Companiile care lucreaza deja la 6G, viitoarea tehnologie mobila

Companiile care lucreaza deja la 6G, viitoarea tehnologie mobila

5G abia s-a lansat, dar exista deja o multime de companii care lucreaza la tehnologia mobila de urmatoare generatie, 6G. De fapt, aceste firme au format o alianta in aceasta privinta.

Desi tehnologia mobila 5G nu a fost inca lansata pe deplin in SUA si nici in lume, se pare ca companiile lucreaza deja la dezvoltarea generatiei care urmeaza dupa 5G, si anume 6G.

De fapt, una dintre firmele care participa la aceasta alianta e chiar compania Apple din Statele Unite, entitate care tocmai a lansat de curand primele sale iPhone-uri 5G.

CITESTE SI:  In ce tara pasagerii Uber pot solicita soferi care nu stau mult la palavre

Apple din Statele Unite se alatura acestei aliante alaturi de un grup de alte companii tech si de telecomunicatii care intentioneaza sa contribuie la dezvoltarea tehnologiei mobile 6G in viitor.

Desi s-ar parea ca aceste companii sunt prea nerabdatoare sa lucreze la 6G inca de pe acum, presupunem ca e de bun augur sa aiba un avantaj. Conform anuntului: “Proiectat pentru a pune bazele unei piete vibrante pentru inovatia nord-americana in generatiile viitoare de tehnologie mobila, Next G Alliance este numita dupa obiectivul sau principal: stabilirea proeminentei nord-americane in evolutia 5G si in dezvoltarea 6G. Activitatea sa va cuprinde intreaga perioada de cercetare, dezvoltare, productie, standardizare si disponibilitate pe piata”.

CITESTE SI:  In premiera, Apple va permite dezvoltatorilor de aplicatii sa ofere aceste anunturi pe dispozitivele iOS
CITESTE SI:  Astfel YouTube va deveni o destinatie de cumparaturi

Pana in prezent, firmele implicate (pe langa compania americana Apple) in aceasta alianta pentru tehnologia mobila 6G sunt Charter, Cisco, Google, Hewlett Packard Enterprise, Intel, AT&T, Bell Canada, Ciena, Ericsson, Facebook, InterDigital, JMA Wireless, Microsoft, Nokia, Qualcomm Technologies Inc., Samsung, T-Mobile, TELUS, Telnyx, UScellular si Verizon. Ce parere ai despre faptul ca aceste firme lucreaza deja la urmatoarea generatie de conectivitate mobila?