fbpx

Compania in voga care exploreaza imbracamintea echipata cu electronice

Compania in voga care exploreaza imbracamintea echipata cu electronice

Conform unui brevet recent descoperit, o companie in voga din ziua de azi exploreaza ideea de a integra electronice in imbracaminte. Aceasta companie ar putea reusi acolo unde alte companii nu prea au avut sorti de izbanda pana in acest moment.

Conceptul de imbracaminte inteligenta echipata cu electronice nu este unul nou, iar compania Google si altele colaboreaza cu branduri de moda precum Levi’s pentru a crea imbracaminte cu electronice incorporate.

Cu toate acestea, conceptul nu prea a fost apreciat. Dar ar putea marketingul, brandingul si reputatia Apple sa fie lucrurile necesare pentru a propulsa imbracamintea inteligenta?

CITESTE SI:  Va vinde sau nu Apple cipurile sale altor companii?

Nu e clar, mai ales ca compania nu a lansat inca un produs cu acest tip de tehnologie, dar se pare ca se gandeste sa exploreze aceasta zona. Conform unui brevet descoperit de Patently Apple, compania Apple din Statele Unite lucreaza la o idee de a integra electronice in tesaturi.

Conform brevetului, Apple din Statele Unite mentioneaza modul in care anumite produse sunt evident mai ideale atunci cand sunt fabricate folosind tesaturi, cum ar fi genti si imbracaminte, dar mentioneaza, de asemenea, ca aceste produse ar putea fi si mai utile daca ar avea componente electronice integrate in ele.

CITESTE SI:  Cum e camionul 5G al companiei DoCoMo din Japonia

De asemenea, se mai mentioneaza modul in care aceste tesaturi de imbracaminte ar putea fi impletite cu material izolant si conductiv care ar permite integrarea electronicelor intr-un mod mai fezabil si mai sustenabil.

Desi nu e clar exact ce are de gand compania Apple din SUA, in acest moment poate iti vine in minte Apple Watch si ca componentele sale electronice ar putea fi integrate in cureaua sa pentru a oferi caracteristici imbunatatite.

CITESTE SI:  Asa arata drona care poate poleniza culturile de plante

In orice caz, avand in vedere ca acesta e doar un brevet de la Apple, nu e clar daca va deveni vreodata realitate. Asa ca ar trebui sa aveti asteptari mai limitate cu privire la acea imbracaminte inteligenta.