fbpx

Compania fast food consacrata care dezvolta burgeri pe baza de plante

Compania fast food consacrata care dezvolta burgeri pe baza de plante

O anumita companie fast food, una dintre cele mai cunoscute, a anuntat ca lucreaza pentru a dezvolta proprii burgeri pe baza de plante care imita gustul si textura carnii.

Acea companie fast food sustine ca va testa acesti burgeri din plante incepand cu anul viitor. Presedintele international al acelei companii a oferit un punct de vedere.

Diverse companii, cum ar fi Impossible Foods si Beyond Meat, au incercat sa creeze burgeri din plante care au un aspect similar cu burgerii pe baza de carne si care au acelasi gust.

CITESTE SI:  Android 9.0 Pie a fost lansat. Cu ce functii noi vine

De asemenea, acestea au format parteneriate cu companii fast food precum Burger King si KFC, iar acum se pare ca si McDonald’s isi doreste propriile produse din carne pe baza de plante.

Compania fast food McDonald’s a anuntat ca isi produce propria “carne” din plante. Vorbind pentru USA Today, presedintele international al companiei fast food McDonald’s, Ian Borden, a declarat ca intentioneaza sa testeze produsele sale McPlant pe cateva piete anul viitor.

CITESTE SI:  Samsung sau Huawei: Care a lansat prima un smartphone all-screen fara breton

“In viitor, McPlant s-ar putea extinde pe o gama de produse vegetale”. McDonald’s sustine, de asemenea, ca produsele sale McPlant ofera gustul emblematic, doar ca sunt pe baza de plante.

Contin chifle calde, seminte de susan si toate toppingurile clasice. Pana in prezent, recenziile initiale ale Impossible Burger si Beyond Meat au fost in general pozitive.

CITESTE SI:  Noul MacBook Pro de 13 inci al Apple. Pret si specificatii

Desi s-ar putea sa nu se poata reproduce 100% gustul carnii, multi consumatori s-au declarat uimiti de asemanare, in comparatie cu carnea vegetala obisnuita de pana acum.

De asemenea, burgerii pe baza de plante ai McDonald’s vor fi ideali pentru cei care prefera o alternativa mai axata pe sanatate si pentru cei care sunt vegetarieni. Ce parere ai despre faptul ca McDonald’s dezvolta produse cu carne vegetala?