fbpx

Compania din China care dezvolta ecrane rulabile OLED

Compania din China care dezvolta ecrane rulabile OLED

O anumita companie din China si-a prezentat propriile sale ecrane rulabile OLED, displayuri pe care acea companie intentioneaza sa le integreze in anumite smartphone-uri. Respectiva companie din China chiar a oferit demonstratii cu acele displayuri OLED.

Desi displayurile pliabile sunt in atentie de cativa ani, se pare ca se vor lansa alte tipuri de displayuri flexibile, cum ar fi cele care pot fi rulate. LG din Coreea de Sud a promovat ca lucreaza la un smartphone cu ecran rulabil, dar nu doar aceasta companie are acest proiect.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S6 cu display QHD si 3GB de RAM

Pentru evenimentul CES 2021, TCL din China a dezvaluit propriul ecran rulabil OLED. Compania din China a prezentat de fapt doua demonstratii – dintre care unul este un smartphone de 6,7 inci al carui display se poate extinde la 7,8 inci, iar celalalt este un display care se poate extinde la o dimensiune de 17 inci.

Aceste demonstratii sunt fascinante, deoarece displayurile erau lucruri rigide care se distrug cand se incearca indoirea lor. Asa ca faptul ca ecranele rulabile OLED ale TCL din China pot continua sa functioneze dupa ce au fost rulate e interesant.

CITESTE SI:  Un individ ii datoreaza viata telefonului sau Nokia Lumia 920

De asemenea, ar putea fi alternative la displayurile pliabile care sunt destul de groase si voluminoase, in timp ce ecranele care se pot rula pot fi destul de subtiri.

Desi acestea sunt in prezent demonstratii de prototipuri, compania TCL din China sustine ca intentioneaza sa dezvaluie primul sau produs oficial care se poate rula mai tarziu in acest an.

CITESTE SI:  Ce fel de stiri false va elimina Facebook de pe platforma sa

Va fi nevoie de rabdare pentru a se dezvalui ce tip de implementare a planificat TCL pentru aceste ecrane rulabile OLED. Ce parere ai despre ecranele rulabile OLED ale companiei TCL din China? Crezi ca vor fi suficient de fiabile? Crezi ca aceste displayuri OLED vor fi scumpe?

Facebook