fbpx

Compania de smartphone-uri care ar putea abandona Marea Britanie

Compania de smartphone-uri care ar putea abandona Marea Britanie

O anumita companie de smartphone-uri ar putea abandona piata din Marea Britanie din cauza unui proces intentat asupra sa. Proces in care o instanta din Marea Britanie s-a pronuntat in favoarea partii acuzatoare.

Din cand in cand, unele firme intenteaza procese impotriva altor firme pe baza unor brevete generale, pretinzand ca acele companii le-au incalcat.

De obicei, aceste companii care intenteaza procesele spera ca natura brevetelor lor va determina cealalta companie sa solutioneze procesul pe cale amiabila.

CITESTE SI:  De ziua eclipsei solare va fi confirmat probabil numele iteratiei Android O

Cum ar fi cazul Apple in Marea Britanie. Dar in cazul Apple, s-a apelat si la instanta. Optis Cellular Technology a intentat un proces impotriva Apple, iar instanta a decis in favoarea Optis Cellular Technology.

Iar suma datorata de Apple e de 7 miliarde de dolari. E posibil ca Apple va contesta aceasta suma, chiar daca asta inseamna sa pretinda ca va abandona piata din acea tara din cauza deciziei instantei.

Asta pentru ca, daca Apple abandoneaza piata din Marea Britanie, suma datorata de Apple n-ar mai exista. Desi unii si-au exprimat indoiala ca Apple va abandona piata din acea tara, reprezentantul legal al Apple, Marie Demetriou, indica contrariul.

CITESTE SI:  De ce unii utilizatori Xiaomi primesc interdictie in jocul Pokemon GO

Conform lui Marie, acest lucru s-ar putea intampla daca situatia e neacceptabila comercial. Potrivit lui Marie: “Nu sunt sigura ca e corect. Pozitia companiei de smartphone-uri Apple ar putea fi capabila sa reflecteze asupra termenilor si sa decida daca sa le accepte sau sa abandoneze piata din Marea Britanie. Ar putea exista termeni stabiliti de curtea de justitie care sunt inacceptabili din punct de vedere comercial”.

CITESTE SI:  Cat a platit un comitat american pentru o infectare ransomware

Desigur, nu e clar daca compania Apple din Statele Unite va abandona piata din Marea Britanie. La urma urmei, pot exista diverse ramificatii in urma acestei decizii. Ce parere ai despre asta? Crezi ca compania de smartphone-uri Apple din Statele Unite va abandona piata din acea tara?