fbpx

Compania ce lucreaza la boxa inteligenta cu proiector integrat

Compania ce lucreaza la boxa inteligenta cu proiector integrat

O anumita companie lucreaza la o boxa inteligenta cu proiector integrat. Nu e clar daca acea companie va duce acel brevet la realitate, dar acel dispozitiv cu proiector integrat pare a fi unul deosebit de interesant si unul care ar trebui sa fie lansat. De ce? Pentru ca ar fi mai capabil decat actualele ecrane smart in videoconferinte.

In domeniul boxelor inteligente, putem spune ca Google si Amazon domina. In mare parte, aceste dispozitive sunt similare in functionalitate, adica iti permit sa interactionezi cu asistenti virtuali precum Google Assistant si Alexa.

CITESTE SI:  In China se descarca cele mai multe aplicatii pentru iOS

De asemenea, vedem si ecrane smart (boxe inteligente care vin cu ecrane incorporate). Cu toate acestea, se pare ca compania Microsoft ar putea avea ceva nou si interesant in lucru.

Conform unui brevet recent descoperit, compania Microsoft lucreaza la o boxa inteligenta cu proiector integrat. Ideea din spatele acestui dispozitiv Microsoft este ca proiectorul poate proiecta imagini pe un zid, ceea ce le permite utilizatorilor sa comunice intre ei prin conferinte video.

CITESTE SI:  De ce consola Xbox One se vinde mai putin bine decat PS4, probabil

Desi cam asta ofera si ecranele smart utilizatorilor, principala diferenta aici e ca boxa inteligenta cu proiector a Microsoft poate proiecta imagini pe un zid, ceea ce permite mai multor utilizatori sa participe la conferinta video, in loc sa se inghesuiasca toti in jurul unui ecran de dimensiuni mici.

Acestea fiind spuse, compania Microsoft nu a fost deosebit de activa pe scena boxelor smart. Aceasta companie a lucrat cu Harman Kardon la Invoke, dar de atunci nu am mai auzit nimic.

CITESTE SI:  De ce un cofondator Facebook vrea ca compania sa fie impartita in bucati

Acestea fiind spuse, avand in vedere ca boxa inteligenta cu proiector integrat este doar un brevet al Microsoft, nu se poate sti cu certitudine daca compania Microsoft il va transforma intr-un produs comercializabil. Dar ar fi o idee buna de dispozitiv cu proiector si una care ar merita sa fie explorata.