fbpx

Compania care va oferi modemuri 5G pentru iPhone-urile de la Apple

Compania care va oferi modemuri 5G pentru iPhone-urile de la Apple

Se spune ca primul iPhone 5G al companiei Apple din Statele Unite va fi lansat anul viitor. S-a aflat care companie va oferi modemuri 5G pentru iPhone-urile gigantului din Cupertino. CEO-ul companiei care ofera modemurile a vorbit ca se lucreaza cat se poate de grabnic pentru a oferi acele componente pentru noile iPhone-uri.

Conform stirilor, s-a indicat ca Qualcomm va fi compania responsabila pentru furnizarea de modemuri catre Apple pentru smartphone-urile sale 5G din 2020. Gigantul din Cupertino nu a confirmat planurile sale pentru tehnologia mobila de a 5-a generatie, dar se pare ca, in cadrul Snapdragon Tech Summit, CEO-ul Qualcomm a confirmat ca lucreaza cu compania din Cupertino.

CITESTE SI:  Google promite sa nu foloseasca AI pentru arme si supraveghere. Dar exista portite

Conform CEO-ului Cristiano Amon al Qualcomm, Qualcomm si Apple lucreaza impreuna si ca Qualcomm va contribui la lansarea primului iPhone cu tehnologie mobila de a 5-a generatie al Apple cat de curand se poate.

“Principala prioritate a acestei relatii cu Apple este de a lansa iPhone-ul 5G cat mai curand. Aceasta este prioritatea”. Nu se stie exact cand se va lansa iPhone-ul cu tehnologie mobila de a 5-a generatie, dar se crede ca se va lansa cel mai devreme in 2020.

CITESTE SI:  Ce pret are acest dispozitiv Zoom pentru conferinte video

De asemenea, CEO-ul Qualcomm a indicat ca Qualcomm va furniza tehnologie 5G pentru Apple in urmatorii ani. “Avem un acord pe mai multi ani cu gigantul din Cupertino. Nu e vorba despre un an sau despre doi ani, ci despre un acord pe mai multi ani pentru modemul nostru 5G. Nu avem prea mari asteptari, mai ales ca ne-am angajat in asta foarte tarziu”.

CITESTE SI:  Ce modalitate ingenioasa are Instagram pentru a reduce phishing-ul prin e-mailuri

Gigantul din Cupertino a incheiat recent preluarea businessului de modemuri al Intel si se crede ca va permite companiei din Cupertino sa dezvolte propriile sale modemuri 5G pentru viitoarele iPhone-uri.

Dar CEO-ul Qualcomm spune ca ar trebui sa treaca cativa ani pana ce Apple va putea culege roadele businessului de modemuri cumparat de la Intel.

Facebook