fbpx

Compania care poate inlocui castile cu o noua tehnologie de sunet

Compania care poate inlocui castile cu o noua tehnologie de sunet

Conform unei noi stiri, o anumita companie lucreaza la o tehnologie care iti permite sa asculti muzica in mod confidential fara a folosi deloc casti. Cel mai probabil aceasta noua tehnologie de sunet a companiei va aparea pana la urma intr-un dispozitiv destinat consumatorilor.

Daca doriti sa ascultati o melodie sau sa urmariti un film, singurul mod pentru a nu deranja alte persoane este folosirea unor casti. Cu toate acestea, uneori castile nu sunt confortabile pentru perioade lungi de timp si, de asemenea, te impiedica sa percepi imprejurimile.

CITESTE SI:  Ce date necriptate s-au recuperat dintr-o masina distrusa de la Tesla

Cu toate acestea, o companie israeliana, pe nume Noveto Systems, a dezvoltat o tehnologie de sunet care transmite sunetul in urechi, fara a fi nevoie de casti. Acest lucru creeaza o ascultare personala care contribuie la asigurarea unui anumit grad de confidentialitate.

Desi nu am incercat noi insine aceasta tehnologie a companiei, cei de la The Associated Press au testat acest sistem. Conform acestora, sunetul era extrem de imersiv si parea ca vine din interiorul urechilor, dar si din jurul lor.

CITESTE SI:  Nintendo spune ca vanzarile consolei Switch sunt fara precedent pentru companie

Nu ne putem pronunta in privinta calitatii sunetului si cum se compara cu castile sau difuzoarele de inalta calitate, dar exista unele intrebuintari practice ale acestei tehnologii ale acelei companii.

Ar putea permite angajatilor de la birou sa asculte muzica in separeul lor, fara a distrage atentia colegilor de munca. De asemenea, ar permite oamenilor in viitor sa urmareasca clipuri video si sa asculte muzica la telefoanele lor in public, fara a deranja alti oameni si fara casti.

CITESTE SI:  Asa ar fi incercat Facebook sa-si monitorizeze utilizatorii

In viitor, vor aparea informatii despre momentul in care aceasta tehnologie de sunet a companiei va aparea in produsele destinate consumatorilor. Ce parere ai despre ideea de a asculta muzica in surdina fara a folosi casti? Ai folosi o astfel de tehnologie de sunet a companiei israeliene?

Facebook