fbpx

Compania care permite biciclistilor profesionisti sa participe virtual la Turul Frantei

Compania care permite biciclistilor profesionisti sa participe virtual la Turul Frantei

Pentru ca Turul Frantei, competitia de ciclism, a fost amanat pana pe 29 august din cauza coronavirusului Wuhan, o anumita companie s-a gandit sa le ofere, pana atunci, biciclistilor profesionisti oportunitatea de a putea participa la Turul Frantei in mod virtual.

Turul Frantei, cea mai dificila si prestigioasa competitie in ciclismul rutier profesionist, are loc de obicei in iulie. Totusi, coronavirusul Wuhan a dus la amanarea unor evenimente majore precum Giro d’Italia si la anularea unor evenimente precum Paris-Roubaix, Turul Yorkshire si Volta a Catalunya.

CITESTE SI:  Smartphone-urile carei companii s-au vandut cel mai bine la Alibaba, de Singles' Day

Turul Frantei este in prezent programat pentru a avea loc in 29 august. Desi acest lucru este acceptat si sustinut de majoritatea biciclistilor profesionisti, se lasa un gol semnificativ in calendarul de curse.

Acum, compania Zwift a anuntat ca va gazdui pentru biciclistii profesionisti un tur virtual al Frantei pe parcursul a trei weekenduri incepand cu luna iulie. Replica virtuala creata de aceasta companie nu va fi o replica exacta, la fel ca adevaratul tur al Frantei, iar biciclistii vor putea sa participe la cursa reala abia o luna si ceva mai tarziu.

CITESTE SI:  Cum imbunatateste Microsoft recunoasterea obiectelor cu smartphone-urile

Sa speram ca se va putea recrea virtual o parte din atmosfera competitionala si de festival a concursului Frantei. Se pare ca compania Zwift s-a pregatit pentru acest moment. Compania ofera o aplicatie cu lumi virtuale pe care sportivii si biciclistii profesionisti le pot traversa folosind banda de alergare personala sau bicicleta stationara.

Un avatar virtual oferit de companie se va potrivi cu prestatia lor, accelerand la pedalarea mai intensa si decelerand atunci cand biciclistul profesionist incepe sa fie epuizat. De asemenea, sunt implicati si alti factori.

CITESTE SI:  Cum poti refolosi cutiile din carton goale de la Amazon

Unele benzi de alergare si biciclete stationare isi vor ajusta unghiul pentru a se potrivi cu panta pe care biciclistul profesionist incearca sa o urce. Compania Zwift are un mod de ciclism gratuit, dar si antrenamente structurate si curse competitive.