fbpx
Compania care lanseaza un SSD cu tematica Cyberpunk 2077

Compania care lanseaza un SSD cu tematica Cyberpunk 2077

Un anumit producator de SSD-uri lanseaza un SSD editie limitata Cyberpunk 2077, Cyberpunk 2077 fiind evident jocul care s-a lansat acum ceva vreme. Aspectul exterior al acelui produs fizic va fi cu tematica acelui joc.

Componente precum hard diskurile si Solid State Drive-urile sunt integrate in computerele noastre, asa ca nu sunt intotdeauna la vedere. Cu toate acestea, in ziua de azi producatorii de carcase de unitati centrale creeaza carcase transparente pentru a evidentia componentele interne.

CITESTE SI:  Ce este camera de razboi pe care Facebook a inchis-o

Din acest motiv, nu numai ca e obligatoriu ca componentele interne sa fie capabile, ci si sa fie aspectuoase. Daca esti interesat de un nou SSD, s-ar putea sa fii interesat de faptul ca compania Seagate a anuntat recent un SSD editie limitata cu tematica Cyberpunk 2077.

S-ar putea sa fie cam tarziu acum ca jocul Cyberpunk 2077 s-a lansat de o vreme si ca valva din jurul acestuia a scazut. Cu toate acestea, e un Solid State Drive destul de interesant si ar putea iesi in evidenta in orice carcasa transparenta, chiar daca nu esti un fan al jocului.

CITESTE SI:  Specificatiile si pretul laptopului Dell Inspiron 14 5000 2-in-1 anuntat

SSD-ul celor de la Seagate se numeste FireCuda 520 Cyberpunk 2077 Limited Edition si vor fi produse doar 2077 de unitati. Spatiul de stocare va fi de 1TB, spre deosebire de varianta obisnuita care e disponibila cu spatiu de stocare de la 500GB pana la 2TB.

Cu toate acestea, in afara de diferenta de aspect, ambele variante vor functiona in acelasi mod. Nu a fost inca dezvaluit pretul noului SSD. Cu toate acestea, Solid State Drive-ul obisnuit FireCuda 520 de 1TB se vinde la un pret de 210 dolari, asa ca varianta editie limitata s-ar putea sa fie mai scumpa. Ce parere ai despre noul SSD al Seagate, cel editie limitata cu tematica Cyberpunk 2077? Crezi ca fanii acelui joc il vor cumpara?