fbpx

Compania care a dezvaluit urmatoarea generatie de ecrane flexibile

Compania care a dezvaluit urmatoarea generatie de ecrane flexibile

O anumita companie a dezvaluit urmatoarea generatie de ecrane flexibile, iar acestea vor fi integrate in viitor pe diverse smartphone-uri si chiar pe unele tablete. Conform SamMobile, prototipurile acelei companii tehnologice au fost prezentate la un eveniment care se numeste Display Week 2021.

Compania Samsung s-a bazat pe avansul sau in dispozitivele pliabile pentru a stabili o conducere pe piata. Iarna trecuta, si-a confirmat angajamentului fata de dispozitivele pliabile promitand noi lansari care vor ieftini aceste device-uri.

CITESTE SI:  Cum va primi Alaska internet de capacitate de 100Tbps catre Statele Unite continentale

Astazi, suntem rasfatati cu imagini ale viitoarelor dispozitive pliabile, inclusiv smartphone-uri si tablete cu ecrane flexibile de urmatoare generatie. Compania Samsung a prezentat prototipurile la evenimentul Display Week 2021, potrivit SamMobile.

Acele concepte includ un panou OLED dublu care poate fi folosit ca smartphone. Cand este desfasurat, dimensiunea maxima a ecranului e de 7,2 inci.

De asemenea, Samsung a dezvaluit un ecran OLED Slidable care se extinde orizontal. Ca simbol al inovatiei in acest domeniu, au aparut deja concepte de dispozitive similare cu displayuri slide-out si rulabile de la TCL si LG.

CITESTE SI:  Mozilla incheie suportul pentru smartphone-urile Firefox OS dupa versiunea 2.6

Desi niciunul dintre acestea nu a fost lansat inca, Oppo din China a dezvaluit un prototip functional care se poate comuta intre un ecran conventional de 6,7 inci si un display de 7,4 inci.

Indicand ca s-ar putea sa lanseze in curand o tableta Galaxy pliabila, Samsung a prezentat la eveniment un panou pliabil de 17 inci. In cele din urma, Samsung a oferit imagini cu un display UPC (under panel camera) in interiorul unui laptop concept, ceea ce ar duce la aparitia displayurilor edge-to-edge.

CITESTE SI:  Samsung explica de ce smartphone-ul Galaxy S9 nu are senzor de amprente integrat in display

Compania Samsung din Coreea de Sud a prezentat anterior acest ecran pe retelele sociale din China, indicand ca UPC-urile vor reduce grosimea si marginile laptopurilor.