Clipul muzical Despacito de pe YouTube a fost defaimat in urma unui hack

Clipul muzical Despacito de pe YouTube a fost defaimat in urma unui hack

Contul YouTube al Vevo pare sa fi fost victima hackerilor, deoarece un numar de clipuri muzicale proeminente au fost defaimate. Cel mai vizionat clip muzical de pe YouTube din toate timpurile, Despacito, a disparut de pe YouTube pentru scurt timp si dupa ce a fost defaimat de hackeri.

Unele dintre cele mai populare clipuri muzicale de pe YouTube par sa fie cazut victime ale unui hack si ale defaimarii. Contul de YouTube al Vevo a fost probabil hack-uit de hackeri, ceea ce a dus la defaimarea unor clipuri muzicale precum cel “Despacito” al lui Luis Fonsi si Daddy Yankee.

Imaginea in miniatura a videoclipului Despacito a fost schimbata cu una cu o banda de barbati mascati care tineau arme, o imagine din serialul Casa de Papel de pe Netflix, iar descrierea videoclipului Despacito defaimat a fost schimbata de hackeri care se autointituleaza Kuroi’sh si Prosox.

CITESTE SI:  Cand vor fi lansate autobuzele autonome ale Baidu in Japonia

Clipul muzical Despacito nu a fost singurul. Si alte videoclipuri populare de la Selena Gomez, Taylor Swift, Katy Perry, Drake, Shakira si altele au fost de asemenea defaimate de hackeri, iar miniaturile si titlurile lor au fost schimbate.

Desi videoclipul Despacito defaimat a fost trecut offline de pe YouTube la ceva timp dupa ce hack-ul hackerilor a devenit evident, unele dintre celelalte clipuri muzicale au ramas online.

CITESTE SI:  SanDisk lanseaza cel mai rapid card microSD de 256GB din lume

Nu este clar daca hackerii puteau accesa conturile individuale ale fiecarui artist sau daca au folosit un bug mai larg pentru a avea acces la conturile Vevo de YouTube. “Vevo poate confirma ca un numar de clipuri muzicale din catalogul sau au fost subiectul unei incalcari a securitatii astazi, problema care acum a fost limitata”, a spus un purtator de cuvant pentru companie, adaugand ca “Lucram pentru a restabili toate videoclipurile afectate si pentru ca tot catalogul nostru sa fie restabilit in stare de functionare completa. Continuam sa investigam sursa problemei”.

One Response to Clipul muzical Despacito de pe YouTube a fost defaimat in urma unui hack

  1. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *