fbpx

Clientii care platesc ai Pokemon GO sunt in declin

Clientii care platesc ai Pokemon GO sunt in declin

Pokemon GO a fost lansat la inceputul lunii iulie si a luat rapid lumea prin surprindere in timp ce a fost lansat pe rand in mai multe tari.

Jocul Pokemon GO era diferit fata orice am vazut pana acum si a dus la cifre de download nebunesti, dar baza de date de jucatori a scazut.

In iulie si la scurt timp de la lansarea jocului, s-a indicat ca poate Pokemon GO a ajuns la apogeu. Acest lucru a fost urmat de o stire in august care a indicat ca numarul de jucatori zilnici activi al jocului era in declin, dar avand in vedere cresterea fantastica a jocului, am atribuit declinul mai mult unei normalizari a bazei de date de jucatori.

CITESTE SI:  VIDEO: Cercetatorii creeaza o modalitate de a gusta bauturi prin internet

Cu toate acestea, se pare ca lucrurile ar putea deveni nasoale pentru Niantic. Potrivit unei stiri de Slice Intelligence (via Attack of the Fanboy), acestia spun ca si numarul clientilor care platesc este in declin.

Acestia au in vedere piata din Statele Unite care, potrivit Slice Intelligence, populatia care plateste a jocului Pokemon GO a scazut cu un procent de 79%.

CITESTE SI:  Cum e noul browser Firefox Preview extrem de rapid al Mozilla

Cu toate acestea, in ciuda faptului ca a scazut cu 79%, se pare ca jocul continua sa conduca in ceea ce priveste achizitiile in-app, Pokemon GO totalizand 28,4% din toate veniturile in-game generate de la toate jocurile mobile pentru luna august.

Vine pe locul doi cu 4,5% Candy Crash Saga, asa ca in ciuda declinului se pare ca Pokemon GO zdrobeste competitia.

CITESTE SI:  Ce comunicat de presa a oferit Apple

Ultima data am auzit ca jocul Pokemon GO a reusit sa aduca venituri de peste 440 de milioane de dolari, ceea ce este destul de impresionant, avand in vedere ca jocul este gratuit de jucat.

Inca nu este clar la ce poate recurge Niantic pentru a aduce inapoi gamerii care platesc, dar presupunem ca ceea ce merge sus trebuie si sa coboare in jos.