fbpx
Cineva incearca sa construiasca o carcasa de iPhone 7 cu un jack pentru casti

Cineva incearca sa construiasca o carcasa de iPhone 7 cu un jack pentru casti

Probabil cea mai comuna plangere pe care am auzit-o despre iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu are legatura atat de mult cu faptul ca caracteristicile lor sunt “demodate” (cel putin dupa standardele Android), ci cu faptul ca Apple pare sa creada ca inlaturarea jackului pentru casti este OK, desi ar trebui sa mentionam ca cel putin trei producatori Android au invins deja Apple.

Asadar, la ce trebuie sa recurga utilizatorii? Ai optiunea de a te uita pentru casti Lightning, sa mergi pe wireless, sau sa te bazezi pe un adaptor.

CITESTE SI:  Cum profita bisnitarii de pe urma castilor AirPods care s-au epuizat

Cu toate acestea, exista o a treia optiune care vine cu o solutie Do It Yourself unde poti crea o carcasa de iPhone cu un jack pentru casti.

Asta potrivit unui post pe Reddit de utilizatorul DungJohnson care sustine ca fratele sau si prietenul fratelui sau au lucrat la crearea unei carcase de iPhone 7 cu un jack pentru casti incorporat.

CITESTE SI:  De-asta doreste Apple iPhone-uri complet impermeabile

Potrivit postului sau de pe Imgur unde si-a incarcat fotografiile, “Fratele meu si prietenul meu au lucrat la o carcasa de iPhone 7 care se ocupa de lipsa porturilor. Are un jack audio de 3,5mm in partea stanga si doua porturi lightning – unul in mijloc si unul in partea dreapta. In acest moment, este folosit un iPhone 6s pentru test”.

In acest moment, carcasa de iPhone 7 cu jack pentru casti pare foarte primitiva si presupunem ca asta e de asteptat avand in vedere ca este un prototip.

CITESTE SI:  Iran ia in considerarea permiterea importurilor de iPhone-uri pentru a rezolva problema furturilor

Nu suntem siguri daca exista planuri pentru comercializarea carcasei de iPhone 7, sau daca acestia planuiesc doar sa o foloseasca pentru ei, dar este o idee interesanta, desi impartasirea ideii online probabil nu este cel mai inteligent lucru daca incerci sa-ti patentezi inventia, presupunand ca nu a fost patentata deja.