fbpx
Cine zice ca Sony va bloca gaming-ul intre platforme pentru Fallout 76

Cine zice ca Sony va bloca gaming-ul intre platforme pentru Fallout 76

In trecut, jocurile obisnuiau sa fie exclusive pentru platformele lor, dar in ziua de azi incepem sa vedem mai multe jocuri deschise catre crossplay (gaming intre platforme diferite), ceea ce inseamna ca gamerii de PC se pot juca cu cei de Xbox, gamerii de Switch se pot juca cu cei de pe PC si asa mai departe.

Compania proeminenta care nu e implicata in aceasta lista este Sony. Aceasta companie a interzis gaming-ul intre platforme diferite pentru unele dintre cele mai mari jocuri din ziua de azi, cum ar fi Minecraft si Fortnite, iar acum se pare ca viitorul joc Fallout 76 al Bethesda ar putea fi urmatorul blocat.

CITESTE SI:  Backup-urile Android sunt sterse la doua luni daca nu folosesti dispozitivul

Vorbind cu publicatia germana Gamestar.de intr-un interviu, Todd Howard de la Bethesda a indicat ca Sony ar putea din nou sa determine ca gaming-ul intre platforme sa fie dificil, de data asta pentru Fallout 76.

Cand a fost intrebat de gaming-ul intre platforme, Todd Howard a spus ca doreste sa se intample acest lucru pentru ca este o tendinta majora in industrie. Cu toate acestea, el adauga ca Sony nu este la fel de ajutor pentru Fallout 76 pe cat si-ar dori toata lumea.

CITESTE SI:  Ce cantitate uriasa de date iti consuma Google Stadia in 65 de ore, la 4K si 60FPS

Cum am spus, avand in vedere pozitia companiei Sony din trecut, nu este surprinzator daca aceasta va bloca gaming-ul intre platforme pentru Fallout 76. Cu toate acestea, cu fiecare joc pentru care Sony nu permite gaming-ul intre platforme, ne imaginam ca reactiile negative din partea oamenilor vor deveni din ce in ce mai puternice pana cand Sony ar putea sa renunte la blocarea pentru Fallout 76, in urma presiunii.

CITESTE SI:  Ce noi dispozitive pot fi extrem de utile pentru cei cu deficiente de vedere

Sony a raspuns criticilor cu privire la suportul crossplay pentru Fortnite si spune ca este increzatoare ca vor gasi o solutie care va fi inteleasa si acceptata de comunitatea sa de gaming.

Acestea fiind spuse, avand in vedere ca Fallout 76 este aproape un joc MMORPG, ar fi o rusine daca gamerii PS4 ai Sony nu vor putea sa se joace cu gamerii care folosesc alte platforme.