Cifrele de livrari ale Tesla au stabilit un nou record in acest trimestru

Cifrele de livrare ale Tesla au stabilit un nou record in acest trimestru

Tesla a produs 24.882 de masini in trimestrul patru al anului 2016, ceea ce a dus la o productie totala de 83.922 de masini in 2016. Acest lucru a reprezentat o crestere de 64% fata de 2015.

Compania nu a reusit sa-si indeplineasca scopul in ceea ce priveste numarul de unitati livrate si a primit multe critici in ultimii ani. A lucrat din greu pentru a creste productia si pentru a oferi autovehicule catre zecile de mii de clienti care au asteptat luni de zile pentru ca unitatile Model X si Model S sa soseasca.

CITESTE SI:  De ce linia de productie a masinii electrice Tesla Model 3 se suspenda

Productia si livrarile din trimestrul intai al anului 2017 ale companiei arata faptul ca Tesla a ajuns la un nou record de livrari in aceste trei luni. Tesla a putut vinde peste 25.000 de masini in primul trimestru al acestui an, ceea ce reprezinta o crestere de 69 procente fata de aceeasi perioada a anului trecut.

CITESTE SI:  China vrea un termen limita pentru incetarea vanzarilor masinilor pe combustibili fosili

Compania a livrat aproape 13.450 de unitati ale Model S sedan clientilor si aproximativ 11.550 de unitati ale Model X. Model X a totalizat 46,2 procente din toate masinile pe care Tesla le-a livrat in acest trimestru.

Acesta nu a fost singurul record pe care Tesla l-a stabilit in acest trimestru. Compania a produs, de asemenea, 25.418 de masini in primul trimestru al acestui an, ceea ce este un record in sine.

CITESTE SI:  Ce masuri de siguranta a luat Uber pentru a testa din nou masini autonome

Compania are in prezent 4.650 de masini in tranzit catre clienti, iar acestea vor fi contabilizate in cifrele de livrare pentru trimestrul al doilea al anului 2017. Tesla spera sa livreze pana la 50.000 de masini in prima jumatate a acestui an, iar daca lucrurile merg cum au planuit, se pare ca sunt pe cale sa atinga aceasta tinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *