fbpx

Cercetare: iPhone 6S se vinde mai bine decat iPhone 6S Plus

iPhone 6S se vinde mai bine decat iPhone 6S Plus

Da, rivalitatea intre frati. Cei dintre noi care se intampla sa creasca intr-o familie impreuna cu mai mult de un frate vor sti exact despre ce vorbim aici.

Ei bine, se pare ca iPhone 6S, precum si 6S Plus, care au fost lansate in aceeasi zi se intampla sa aiba o rivalitate destul de mare intre ele, sa spunem asa.

Cu alte cuvinte, vorbim despre cifrele de vanzari – aparent, smartphone-ul de dimensiuni mai mici s-a vandut in mai multe unitati decat s-a vandut iPhone-uri de dimensiune mai mare, cel putin potrivit unei cercetari efectuate de Localytics.

CITESTE SI:  La ce preturi vinde Apple din nou smartphone-ul iPhone SE

Cat de bune sunt cifrele de vanzari ale lui iPhone-ului mai mic comparatie cu cele ale lui iPhone 6S Plus pe perioada primei saptamani de disponibilitate?

Ei bine, ne uitam la un volum de vanzari care este de patru ori mai mare comparativ cu cel al fratiorului de dimensiuni mai mari. Ce ziceti despre asta?

CITESTE SI:  Guvernul taiwanez investigheaza diferenta de autonomie a lui iPhone 6s

Sa fii pe jumatate popular fata de cat este fratele tau este suficient de nasol, dar de patru ori? Retine, totusi, ca este vorba doar despre prima saptamana de vanzari, asa ca s-ar putea sa nu fie un indice prea bun pentru cum decurg lucrurile in acest moment.

De asemenea, trebuie mentionat ca ambele dispozitive se intampla sa totalizeze 1,9% din toate smartphone-urile Apple care sunt folosite in acest moment, cu iPhone 6S care totalizeaza un procent de 1,5% si iPhone 6S Plus care totalizeaza 0,4% din toate smartphone-urile Apple folosite acum.

CITESTE SI:  Tara in care vanzarile de iPhone-uri au scazut cu 50%

Ei bine, un lucru este sigur – vanzarile lui iPhone 6S in Japonia nu au fost la fel de incurajatoare ca inainte, asa ca poate avem de-a face cu o incetinire pe anumite piete dezvoltate.