fbpx

CEO-ul TikTok despre interdictia din partea Statelor Unite

CEO-ul TikTok despre interdictia din partea Statelor Unite

Este posibil ca in viitorul apropiat aplicatia chinezeasca TikTok de social media va fi interzisa in Statele Unite, din cauza anumitor reglementari. CEO-ul TikTok, Kevin Mayer, a publicat o scrisoare publica in legatura cu acest lucru.

Platforma din China are o perioada de foc. Atat Casa Alba cat si Facebook au in vizor aceasta aplicatie de social media. Se presupune ca Statele Unite doreste sa interzica aplicatia chinezeasca ca parte a procesului sau de inlaturare a tehnologiei chinezesti.

CITESTE SI:  Cum detecteaza Amazon angajatii infectati cu coronavirusul Wuhan, in masa

Pe de alta parte, compania Facebook din Statele Unite lanseaza Reels, un produs rival pentru aplicatia TikTok. CEO-ul Kevin Mayer al companiei a publicat o scrisoare deschisa in favoarea platformei care se confrunta cu autoritatile de reglementare.

CEO-ul a enumerat evidentele, cum ar fi cariera relativ scurta a aplicatiei TikTok, inclusiv intrarea sa surprinzatoare pe scena social media. Acesta a adaugat ca pe platforma au aparut unele premiere, cum ar fi faptul ca e primul loc in care melodia Old Town Road a gasit o audienta.

CITESTE SI:  Cati tineri sunt ingrijorati de faptul ca stau prea mult timp pe smartphone-uri

De asemenea, conform CEO-ului TikTok: “Ne-am confruntat cu anchete din cauza originilor chinezesti ale companiei”, adaugand ca este ceva ce platforma chiar accepta.

“Cu succesul nostru vine responsabilitatea”. CEO-ul sustine ca: “Suntem membri responsabili si implicati ai comunitatii din Statele Unite si respectam legile din Statele Unite”.

CEO-ul sustine ca solutia la problema cu care se confrunta aplicatia din China este transparenta si considera ca toate companiile tehnologice ar trebui sa fie pastrate la acelasi standard ridicat.

CITESTE SI:  VIDEO: Femeia-robot care arata si se misca exact ca o fiinta umana

Acest CEO-ul mai sustine ca Reels e a doua incercare a Facebook de a depasi TikTok, a treia incercare fiind faptul ca Facebook pretinde ca aplicatia de social media din China e o prezenta maligna in Statele Unite. El incheie sustinand ca “TikTok a devenit cea mai recenta tinta, dar nu suntem inamicii”.