fbpx

CEO-ul Razer explica de ce Razer Phone nu are jack de 3,5mm pentru casti

CEO-ul Razer explica de ce Razer Phone nu are jack de 3,5mm pentru casti

In 2017, am vazut doua tendinte importante in lumea smartphone-urilor: marginile subtiri in jurul unui display cu raport de aspect de 18:9 si scoaterea jack-ului de 3,5mm pentru casti.

Cand Razer Phone a fost lansat, multi s-au vaicarit rapid de faptul ca, la fel ca cativa alti producatori de smartphone-uri, Razer a ales sa renunte la jack-ul de 3,5mm din smartphone.

Acest lucru inseamna ca utilizatorii Razer Phone care vor sa foloseaca casti trebuie sa se bazeze pe USB-C, Bluetooth sau pe adaptorul USB-C la jack de 3,5mm. In mod nesurprinzator, au existat unii care au fost nemultumiti de lipsa jack-ului din Razer Phone.

CITESTE SI:  Huawei lanseaza smartphone-urile midrange Nova si Nova Plus

Acest lucru l-a determinat pe CEO-ul Razer, Ming-Liang Tan, sa apeleze la Facebook pentru a explica motivul pentru care nu au inclus jack-ul de 3,5mm.

Potrivit CEO-ului, “Prin eliminarea jack-ului, am reusit sa marim in mod semnificativ dimensiunea bateriei (estimam ca am adaugat mai mult de 500mAh), am imbunatatit performanta si multe alte lucruri”.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce preturi are HP Spectre Folio - laptop premium acoperit cu piele

“Este adevarat ca nu are jack pentru casti, dar ceea ce este important este ca am reusit sa obtinem sunet de inalta calitate cu adaptorul dedicat DAC certificat THX pe 24 de biti – si ne-am asigurat ca am inclus asta in fiecare telefon. Acest lucru inseamna practic ca oferim un sunet de casti chiar mai bun pentru cei care doresc sa detina casti analoage”, spune CEO-ul Razer.

CITESTE SI:  Wandercraft creeaza un exoschelet care-i ajuta pe paraplegici sa mearga

CEO-ul subliniaza, de asemenea, faptul ca Razer comercializeaza si casti Hammerhead oferite cu Bluetooth si mai recent USB-C. Ne asteptam ca, in timp, sa vedem cum mai multe companii se indreapta in aceasta directie, asa ca, poate ca nu ar trebui sa fii surprins si ar fi un moment bun sa incepi sa cauti un set de casti Bluetooth.