fbpx

CEO-ul Microsoft despre urmatoarea generatie de Windows la care lucreaza compania

CEO-ul Microsoft despre urmatoarea generatie de Windows la care lucreaza compania

Compania Microsoft din Statele Unite lucreaza la urmatoarea generatie de Windows, potrivit CEO-ului companiei, Satya Nadella. CEO-ul companiei a dezvaluit cam la ce nou sistem de operare lucreaza compania.

Windows 10 a fost lansat initial in 2015. Asta inseamna ca sistemul de operare exista de aproximativ 6 ani. Dar, ca sa fim cinstiti, compania din Statele Unite a lansat constant update-uri pentru ca sistemul de operare sa fie la zi cu cele mai noi functii.

CITESTE SI:  Microsoft Paint ar putea fi eliminat dupa 32 de ani

Dar se pare ca compania Microsoft din SUA lucreaza la ceva mai amplu si drastic. In timpul conferintei Build a Microsoft, CEO-ul companiei din Statele Unite, Satya Nadella, a dezvaluit ca compania lucreaza o noua generatie de Windows.

“In curand vom impartasi unul dintre cele mai importante update-uri din ultimul deceniu pentru a crea o imensa oportunitate pentru dezvoltatori si creatori. Sunt incredibil de entuziasmat de urmatoarea generatie de Windows”, potrivit CEO-ului.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum se numeste bot-ul cu inteligenta artificiala al Microsoft care poate suna persoane

CEO-ul companiei americane a adaugat: “Vom crea mai multe oportunitati pentru fiecare dezvoltator de astazi si vom accepta oricare creator care e interesat sa foloseasca cea mai inovativa, noua si deschisa platforma pentru a construi, distribui si monetiza aplicatii”.

E o declaratie interesanta, deoarece s-a discutat ca compania Microsoft din Statele Unite ar putea permite in curand platforme de comert terte in cadrul aplicatiilor, ceea ce inseamna ca dezvoltatorii isi vor putea folosi propriile modalitati de plati si sa nu mai imparta cu compania Microsoft din SUA veniturile lor.

CITESTE SI:  Unde altundeva va depozita Amazon produsele periculoase

Desi sistemul de operare Windows 10 e perfect in regula, presupunem ca imbunatatirile nu sunt ceva de prisos. Ce parere ai despre faptul ca compania Microsoft condusa de CEO-ul Satya Nadella lucreaza la urmatoarea generatie de Windows?