fbpx

Cel mai nou tweet al Huawei indica faptul ca ar putea lansa un produs cu inteligenta artificiala

Cel mai nou tweet al Huawei indica faptul ca ar putea lansa un produs cu inteligenta artificiala

Compania tehnologica Huawei a impartasit cu noi un tweet pe Twitter care sustine stirile anterioare conform carora compania lucreaza la un produs legat de inteligenta artificiala.

Se spune ca produsul cu inteligenta artificiala va fi dezvaluit la IFA Berlin 2017 si, chiar daca tweet-ul nu ne spune despre ce ar produs ar putea fi vorba, avem noi cateva idei.

Avand in vedere ca Apple, Google, Microsoft si chiar Samsung isi lanseaza proprii asistenti digitali cu inteligenta artificiala pe telefoanele lor mobile si pe sistemele lor de operare, se pare ca si Huawei ar vrea sa ia parte la miscare in masa.

CITESTE SI:  Xiaomi ar putea adopta displayuri sensibile la presiune in viitor

Intr-un tweet recent trimis de Huawei, aceasta a postat un mesaj oarecum codat despre inteligenta artificiala, sau ce ar putea insemna mesajul trimis printr-un tweet. Acest lucru pare sa sugereze ca Huawei va lansa ceva legat de inteligenta artificiala, desi ramane de vazut ce ar putea fi.

Unii speculeaza, pe baza imaginii care vine cu tweet-ul (o poti vedea mai sus), ca ar putea exista un fel de cip care controleaza inteligenta artificiala, sau un cip cu inteligenta artificiala care ar putea fi instalat si pe alte dispozitive, nu doar pe telefoane.

CITESTE SI:  De ce Chromebook-urile cu Windows si Chrome OS s-ar putea sa nu soseasca niciodata

Altii speculeaza ca acest tweet ar putea fi modalitatea companiei Huawei de a-si anunta lansarea propriului asistent digital cu inteligenta artificiala, dar presupunem ca ambele speculatii ar putea fi corecte. Dupa cum se pare, Huawei nu are propriul asistent digital, asa ca aceasta ar putea fi modalitatea de a-l prezenta.

CITESTE SI:  Nu toate modelele Samsung Galaxy S10 vor avea suport pentru 5G

Sa nu mai spunem ca compania pare sa-si fi indreptat atentia si strategia catre dispozitivele de varf pentru a concura mai bine cu companii precum Apple si Samsung.

Huawei a declarat recent ca este de parere ca viitorul smartphone Huawei Mate 10 pe care il va lansa va fi mai puternic decat viitorul smartphone iPhone 8 al Apple, dar ramane de vazut daca asta e doar vorbarie sau ceva care poate fi dovedit.