fbpx

Cel mai important joc de lansare pentru Xbox One X a fost amanat

Cel mai important joc de lansare pentru Xbox One X a fost amanat

Crackdown 3, mult asteptatul joc de actiune open-world a carui lansare a fost stabilita simultan cu cea a consolei Xbox One X pe data de 7 noiembrie, a fost amanat pana in primavara anului viitor.

Microsoft va lansa in curand cea mai puternica consola pe care a produs-o vreodata, Xbox One X. Compania a confirmat titlurile de lansare pentru aceasta consola acum cateva luni in urma, dar Microsoft a dezvaluit acum ca cel mai important titlu pentru Xbox One X nu va fi gata la timp si va fi amanat.

CITESTE SI:  Cum au reusit unii sa insele sistemul Autopilot al masinilor Tesla

Tocmai de aceea, compania va amana lansarea Crackdown 3 pana in anul 2018. Jocul de actiune open-world, care trebuia sa fie lansat in acest an, va sosi in 2018. Crackdown 3 trebuia sa se lanseze odata cu consola Xbox One X pe data de 7 noiembrie 2017.

Compania a confirmat acum ca jocul nu va fi lansat pana in primavara anului viitor. Asta inseamna ca Xbox One X va fi lansata fara un joc important de lansare exclusiv pentru Xbox atunci cand va sosi in luna noiembrie a acestui an.

CITESTE SI:  Ce solutie are Microsoft pentru update-ul Windows 10 care sterge fisiere

Directorul general al Microsoft Studios Publishing, Shannon Loftis, spune ca este o decizie dificila pentru companie sa amane data de lansare a Crackdown 3, dar ca este in interesul oferirii jocului corect cu o calitate buna sa ia decizia amanarii lansarii Crackdown 3 pentru Xbox One X.

Loftis spune ca o parte din timpul suplimentar va fi folosit pentru a imbunatati efectele vizuale ale jocului. Fanii francizei care abia asteptau sa intre in posesia  jocului impreuna cu cea mai puternica consola a Microsoft nu vor fi prea incantati de acest lucru.

CITESTE SI:  Ce pret are proiectorul touchscreen care are un PC Windows 10 incorporat

Acum depinde de companie sa se asigure ca timpul suplimentar pana la lansare este folosit in mod corespunzator si ca produsul final depaseste asteptarile, ori altfel totul va fi pentru nimic.