Cel mai exclusiv site din lume ii permite numai unui singur vizitator sa-l viziteze

Cel mai exclusiv site din lume ii permite numai unui singur vizitator sa-l viziteze

Faza cu internetul este ca odata ce ceva este publicat, cum ar fi un document, fotografie, clip video, sau site, exista mii de oameni care ar putea sa le vada.

Acest lucru este grozav pentru branduri si lansari de produse, dar nu asa grozav daca pui pret de intimitatea ta. Cu toate acestea, in mod interesant, un barbat pe nume Justin Foley a decis sa creeze un website care e exact opusul.

Acesta a creat un site numit MostExclusiveWebsite.com si trebuie sa recunoastem ca este foarte exclusiv. Este atat de exclusiv incat numai un singur vizitator poate accesa site-ul, iar acestui vizitator ii este permis sa stea pe site 60 de secunde, iar apoi alta persoana ii ia locul.

CITESTE SI:  Un hacker etic ungur a descoperit o bresa de securitate majora si a fost arestat

Asadar, ce este exclusiv in legatura cu acest website? Ei bine, nimic. Potrivit lui Foley care a vorbit pentru The Washington Post, “Este ceva ce mi-a venit mie. Internetul a fost proiectat pentru a fi deschis si accesibil; daca as construi un site care este antiteza uneia dintre calitatile internetului?”

Desi nu este clar ce continut ar putea avea acest site exclusiv, Foley a spus ca ar putea fi orice. Poti incerca tu insuti si sa vezi ce iti apare.

CITESTE SI:  Intel acuza Qualcomm ca incearca sa "ucida" competitia

Se pare ca mai mult de 300 000 de vizitatori au incercat sa acceseze acest site exclusiv de marti, dar in acest moment numai 55 000 de vizitatori au reusit, avand in vedere ca cei mai multi oameni au renuntat in cele din urma.

Unii utilizatori de Reddit sustin ca au asteptat 8 ore. Foley a declarat ca ar face o exceptie, dar numai daca ar fi vorba despre presedintele Obama. “Daca presedintele Obama ar suna, cu siguranta as lua asta in considerare.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *