fbpx
Cea mai descarcata versiune beta din istoria Android

Cea mai descarcata versiune beta din istoria Android

Conform lui Davey Burke de la compania Google din Statele Unite, versiunea beta a unei editii a sistemului de operare Android a stabilit un record. Recordul pentru cea mai descarcata versiune beta din istoria sistemului de operare mobil.

Recent, compania Google din Statele Unite a lansat Android 12 beta pentru cei interesati sa il descarce, desi poate ca nu ca sistem de operare de zi cu zi.

In general, oamenii tind sa descarce si sa instaleze editiile beta ale acestui sistem de operare pentru a-si forma o idee cu privire la noile functii. Dar se pare ca editia beta a Android 12 a stabilit un record.

CITESTE SI:  Cum ar putea arata primul smartphone Nokia cu 5 camere

Asta potrivit lui Davey Burke, vicepresedinte de inginerie la Google. Conform acestuia, versiunea beta a Android 12 e cea mai descarcata si instalata versiune beta din istoria acestei platforme.

Avand in vedere ca milioane si milioane de oameni folosesc acest sistem de operare, e impresionant ca atatia oameni sunt interesati de beta. Acest lucru ar putea contribui la adoptarea editiei finale a Android 12.

CITESTE SI:  Tara in care se doreste reducerea procentului Google si Apple din aplicatii la 20%

Nu e clar de ce versiunea beta a reusit sa fie descarcata si instalata de un numar record de oameni. Sigur, designul sau e nou. Exista, de asemenea, o multime de functii noi, ceva tipic pentru un update major.

Oricum ar fi, e o piatra de hotar incredibila pentru compania Google din Statele Unite. Si poate ca si viitoarele update-uri majore vor stabili recorduri.

CITESTE SI:  Ce procent din veniturile din muzica il reprezinta streaming-ul

Intre timp, beta 2 e disponibila pentru descarcare, potrivit lui Burke. Asa ca, daca nu poti astepta versiunea finala a Android 12, atunci descarca beta 2 pentru a-ti forma o idee cu privire la noile imbunatatiri si functii ale Android 12. Ce parere ai despre recordul de descarcari si instalari stabilit de versiunea beta a noului update major?