fbpx
Ce zice HTC despre presupusa sa iesire din industria de smartphone-uri

Ce zice HTC despre presupusa sa iesire din industria de smartphone-uri

Avand in vedere ca si-a redus numarul de smartphone-uri lansate in 2018 si ca unii dintre angajatii sai au plecat la Google, s-a spus ca HTC ar putea iesi in intregime din industria de smartphone-uri. Compania a comentat aceste zvonuri.

Suntem siguri ca multi se intreaba ce se va alege de HTC. Compania a fost anterior unul dintre jucatorii majori in industria de telefoane mobile, a lansat smartphone de varf dupa altul si a tinut pasul cu rivalii.

CITESTE SI:  Cum poti controla aparate cu gheare din Japonia de la distanta

Dar in ultimii ani a inceput sa ramana in urma altor producatori, ceea ce le-a permis unor producatori, inclusiv unii chinezi, sa o depaseasca.

Compania chiar si-a vandut echipa de telefoane mobile catre Google, ceea ce pare sa fi dus la speculatia ca HTC va iesi de pe piata smartphone-urilor.

Cu toate acestea, nu este neaparat cazul, conform unei stiri de DigiTimes. Se spune ca compania a respins ideea ca paraseste piata de smartphone-uri si a spus ca inca planuieste sa lanseze mai multe dispozitive.

CITESTE SI:  De ce un iPhone cazut din avion a supravietuit caderii si a fost gasit dupa 13 luni functional

Conform celor de la DigiTimes, “HTC a sustinut ca va continua sa-si consolideze businessul de smartphone-uri cu noi modele care vor fi lansate la sfarsitul anului 2018 si la inceputul anului 2019”.

De asemenea, se pare ca HTC si-a exprimat interesul in tehnologia 5G. “Pe langa continuarea optimizarii platformei sale VR si imbogatirea continutului sau VR/AR, HTC a declarat ca va depune eforturi pentru a integra tehnologii inrudite precum AI, blockchain si 5G pentru a lansa noi linii de produse pentru era 5G”.

CITESTE SI:  Cum e folosita AR pentru ca cei nevazatori sa "vada"

Au circulat zvonuri in care se spunea ca HTC U13 s-ar putea sa nu fie lansat anul viitor. In schimb, s-a indicat ca compania ar putea alege sa lanseze un smartphone de nivel mediu in loc de unul de varf, dar va trebui sa asteptam si sa vedem.