Ce zice Facebook despre acuzatia ca 50% dintre conturi sunt false

Ce zice Facebook despre acuzatia ca 50% dintre conturi sunt false

O stire, scrisa de criticul principal – Aaron Greenspan – al Facebook, indica faptul ca reteaua sociala nu are nicio modalitate precisa de a masura numarul de conturi false.

Cu toate cuvinte, Aaron Greenspan spune si estimeaza ca compania are conturi false in proportie de cel putin 50%. Aaron Greenspan este un fost coleg de facultate de la Harvard al fondatorului si CEO-ului companiei, Mark Zuckerberg. Acesta mai spune si ca Facebook este un nume furat.

CITESTE SI:  De ce Fortnite pentru Android nu va sosi pe Play Store, probabil

Conturile false de pe platformele de social media precum Twitter, Facebook si Instagram sunt destul de comune. Acestea sunt folosite pentru spam, escrocherii si asa mai departe.

Cu toate acestea, ne imaginam ca majoritatea acestor platforme au ac de jocul lor, nu-i asa? Se pare ca criticul retelei sociale a lui Mark Zuckerberg – Aaron Greenspan – nu crede asa.

Intr-o stire, acesta spune ca jumatate din numarul de conturi active lunar ale Facebook sunt practic false. Conform stirii, “Reteaua sociala Facebook nu are si nu va avea niciodata o modalitate precisa de a masura cat de mare este problema conturilor false. Luand acesti factori in considerare, estimam ca cel putin 50% din numarul de profile nu sunt reale”.

CITESTE SI:  Ce pret are noul robot Aibo in Statele Unite

Aaron Greenspan si reteaua sociala au fost in trecut in razboi cu privire la termenul “the Face Book”. Se spune ca problema privind marca comerciala a fost rezolvata inca din 2009, dar se pare ca Aaron Greenspan nu este un mare fan al retelei sociale.

CITESTE SI:  De ce un judecator vrea inregistrarile audio ale Amazon Echo

Facebook a negat presupunerile lui Aaron Greenspan, intr-o declaratie: “Este un lucru gresit si iresponsabil sa se spuna ca exista atat de multe conturi false”.

Dupa cum am spus, conturile false sunt ceva de asteptat la majoritatea retelelor sociale si servicii online, dar ramane de vazut daca Facebook chiar are 50% numai profile fake.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *