fbpx

Ce widget testeaza Google pentru Android

Ce widget testeaza Google pentru Android

Conform unor noi stiri, compania Google din Statele Unite testeaza un anumit widget pentru dispozitivele cu sistem de operare Android. Initial, acel widget a fost lansat de Google pe sistemul de operare iOS, desi iOS apartine de compania Apple din SUA.

Avand in vedere ca compania Google din Statele Unite detine Android, ai crede ca functiile pentru serviciile si produsele companiei din Statele Unite sunt mai intai lansate pe sistemul de operare Android.

CITESTE SI:  Apple explica practica sa privind inlocuirile terte ale bateriilor de iPhone-uri

Cu toate acestea, in unele cazuri, compania din Statele Unite lanseaza mai intai unele caracteristici pe iOS, cum ar fi widget-urile sale pentru browserul Chrome.

Conform unei stiri de Chrome Story, compania americana Google testeaza un anumit widget pentru Android chiar acum. Practic, acest widget implementeaza o bara Google pe ecranul de start de pe dispozitiv, impreuna cu cateva elemente care in acest moment nu functioneaza.

Se pare ca widget-ul de pe Android e similar cu cel de pe iOS si iti permite sa accesezi anumite comenzi Chrome de pe ecranul de start in sine, fara a mai lansa aplicatia.

CITESTE SI:  De ce smartphone-urile LG s-ar putea sa nu fie upgradate la Android 12

Conform Chrome Story, exista posibilitatea ca ar putea fi vorba despre widget-urile pentru analizarea elementelor pe care Google le testeaza in prezent pe pagina sa home de pe site.

Asta inseamna ca poti atinge acele elemente pentru a accesa interogarile recente, site-urile vizitate in mod obisnuit si asa mai departe. Cu toate acestea, deoarece acest lucru nu pare sa functioneze inca, nu suntem sigur cum va functiona pe Android si cat de eficient va functiona.

CITESTE SI:  Unele trackere de torrent se pare ca au interzis Windows 10

Nu e clar cand va implementa compania Google din Statele Unite asta, dar daca erai interesat de noi shortcut-uri Chrome, acestea s-ar putea lansa in curand pe dispozitivele cu sistem de operare Android.