Ce venit urias a generat filmul animat Incredibles 2 pe plan mondial

Ce venit urias a generat filmul animat Incredibles 2 pe plan mondial

Filmul animat Incredibles 2 al Disney/Pixar a devenit a 7-a animatie care a trecut de un anumit prag de venit in box office-ul mondial.

Celebra animatie Incredibles 2 este una dintre cele cateva animatii Disney/Pixar care au depasit suma 1 miliard de dolari. Cu 574 de milioane de dolari in Statele Unite si 430,9 milioane in restul lumii, s-a ajuns la un venit de 1,005 miliarde la scara mondiala.

De obicei, se crede ca filmele animate au succes in cinematografe, iar Incredibles 2 al Disney/Pixar a dovedit ca acest lucru este adevarat. Intr-o stire de Deadline, aflam ca animatia a reusit sa depaseasca venitul de 1 miliard de dolari din vanzarile de bilete la scara mondiala.

CITESTE SI:  Comerciantii americani incearca sa renunte la vanzarile de CD-uri

Aceasta este o realizare importanta, Incredibles 2 fiind cel de-al 7-lea film animat care trece de 1 miliard de dolari. Incredibles 2 a venit dupa o asteptare foarte lunga, fiind lansat dupa 14 ani de la animatia originala.

Dupa cum subliniaza Deadline, filmul animat inca nu a ajuns pe toate pietele majore, ceea ce inseamna ca exista posibilitatea sa genereze venituri si mai mari mai apoi.

CITESTE SI:  Cum sunt primele monitoare de gaming IPS din lume cu un timp de raspuns de 1ms ale LG

Pana in prezent, filmul animat a generat venituri de 574 de milioane de dolari in Statele Unite si 430,6 milioane in restul lumii, in iulie ajungand la scara mondiala la 1,005 miliarde.

Ca comparatie, filmul animat original a reusit sa genereze 261 de milioane de dolari in Statele Unite si 371 de milioane in restul lumii, cu un total de 633 de milioane la scara mondiala.

CITESTE SI:  Cercetatorii au atins o viteza de transmisie de date uluitoare de 1,125 terabiti pe secunda

Acest lucru inseamna ca continuarea Incredibles 2 are sansa de a genera un venit de doua ori mai mare decat originalul. Disney pare sa fie pe val cu filmele sale animate in acest an, avand in vedere ca Incredibles 2 este cea de-a treia animatie lansata de companie care trece de pragul de 1 miliard de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *