fbpx

Ce vanzatori de produse va amenda Amazon

Ce vanzatori de produse va amenda Amazon

Compania Amazon din SUA – care e unul dintre cei mai mari retaileri din lume – continua sa gaseasca noi modalitati de a reduce costurile pentru a-si creste profiturile, asa ca compania din Statele Unite a venit cu noi reguli.

Vanzatorii de produse ai retailerului american care nu le respecta risca sa primeasca amenda de la Amazon. Daca ai primit vreodata un stick USB pe care l-ai comandat si care a venit intr-o cutie de dimensiuni colosale, atunci stii ca retailerii online risipesc multe ambalaje.

CITESTE SI:  CEO-ul Nintendo promite mai multe moduri de distractie cu Switch

Compania nu e straina de reducerea costurilor pentru a-si creste profiturile. Livrarea produselor e unul dintre cele mai mari costuri si chiar si o mica schimbare in bine ar putea duce la economisiri uriase de bani.

Amazon spune acum ca ii va amenda pe vanzatorii care livreaza produse in ambalaje supradimensionate. Multi clienti Amazon s-au intrebat la un moment dat de ce produsul lor mic pe care l-au comandat a fost livrat intr-o cutie atat de mare, prea mare pentru a avea vreo logica.

CITESTE SI:  De ce Apple ar fi platit degeaba o suma mare de bani pentru Samsung

E doar o risipa completa de ambalaje, iar compania americana Amazon ia acum masuri impotriva acestui lucru. Amazon a venit cu noi reguli de ambalare pentru vanzatori pentru a se asigura ca produsele raman in siguranta, fara a fi nevoie de ambalaje inutile care urmeaza sa fie aruncate.

Compania din Statele Unite doreste sa reduca consturile de livrare cu aceste noi reguli legate de ambalaje pentru vanzatorii de produse, reducand totodata impactul asupra mediului inconjurator si irosirea de ambalaje.

CITESTE SI:  Cum vor putea dronele DJI sa detecteze avioane si elicoptere

Vanzatorii companiei vor fi obligati sa respecte aceste reguli. Daca nu le vor respecta, vanzatorii vor primi un fel de amenda de 1,99 dolari pe care vor trebui sa o plateasca.

De asemenea, compania Amazon din Statele Unite are de gand sa incurajeze aderarea la acele reguli prin oferirea unui credit de 1 dolar vanzatorilor pentru fiecare produs care respecta regulile.

Sursa imagine: Flickr.com

Facebook