Ce va vinde Fujifilm din nou datorita milenialilor

Ce va vinde Fujifilm din nou datorita milenialilor

Compania Fujifilm va incepe sa vanda din nou un produs, iar asta datorita milenialilor (cei nascuti din 2000 incoace). Fujifilm a incetat anterior sa vanda acel produs in urma cu un an de zile.

Compania va incepe din nou sa vanda produsul in Japonia si mai apoi posibil si in alte tari din lume. Este vorba despre filmul monocrom pentru camere.

Exista multe lucruri pentru care ai vrea sa dai vina pe mileniali, iar acum poti adauga si intoarcerea filmului monocron, pe lista respectiva. Fujifilm a anuntat ca va incepe sa vanda din nou filmul sau monocrom pentru camere, datorita cererii din partea milenialilor si celor din Generatia Z.

CITESTE SI:  Poti lua acum un curs online de fotografie de la Annie Leibovitz

Compania din Japonia practic a incetat sa produca film monocrom pentru camere in urma cu un an de zile. Fujifilm spune ca Neopan 100 Acros II e dezvoltat pe baza feedback-ului din partea celor mentionati mai sus si ca milenialii sunt noii pasionati de asa ceva, asa ca compania vrea sa-i multumeasca pe mileniali incepand sa vanda din nou filmul monocrom pentru camere.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e filmul Age of Sail pe care l-a lansat Google in VR

Unii dintre voi s-ar putea sa stiti ca Acros e acelasi brand pe care Fujifilm il foloseste pentru simularea monocroma in camerele digitale din gama X.

Compania din Japonia are de gand sa vanda Acros II in formate de 35mm si 120. Filmul pentru camere va avea granulatie mai fina si claritate mai mare decat originalul Neopan 100 Acros.

CITESTE SI:  Ce pret ar putea avea noii ochelari inteligenti Spectacles cu doua camere

“Acesta va oferi rezolutie de neegalat, granulatie fina si claritate inalta, detaliile exceptionale fiind potrivite pentru o gama larga de scenarii si expuneri”, spune compania Fujifilm din Japonia.

De asemenea, compania japoneza Fujifilm a confirmat ca va incepe sa vanda noul film monocrom pentru camere in Japonia in cursul acestui an, la toamna. Apoi va decide pe baza cererii pe ce alte piete va fi lansat acest produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *