fbpx

Ce utilizatori Spotify primesc gratuit un Google Home Mini

Ce utilizatori Spotify primesc gratuit un Google Home Mini

Anul trecut se spunea ca prima boxa inteligenta Google Home a avut un inceput excelent, dar n-a fost pe masura boxelor inteligente de la compania Amazon din Statele Unite. Dar Google a recuperat intre timp. Iar unii utilizatori ai Spotify primesc de la Spotify dispozitive Home Mini gratuite. Numai utilizatorii din SUA vor fi eligili si trebuie ca acestia sa aiba un abonament premium.

Daca esti abonat la Spotify Premium, ar trebuie sa stii ca Spotify pare sa le ofere clientilor sai boxe inteligente Google Home Mini gratuite. Aceasta nu e prima data cand a oferit boxe inteligente gratuite.

CITESTE SI:  Cum a obtinut un individ un iPhone gratuit in fiecare an

Dar, conform companiei, acum isi extinde oferirea acestui dispozitiv gratuit. In cazul in care ai uitat, in 2018, compania oferea dispozitive Home Mini utilizatorilor Spotify Family, dar acum se pare ca acestea vor disponibile si persoanelor individuale, dar vor trebui sa aiba un abonament Spotify Premium.

Aceasta promotie a inceput de ieri si va dura pana cand compania epuizeaza toate dispozitivele Google Home Mini gratuite pe care le are. Cu aceasta boxa inteligenta, utilizatorii serviciului de streaming isi vor putea folosi vocea pentru a controla redarea muzicii prin difuzoare.

CITESTE SI:  Cate telefoane Nokia au fost vandute din 2017 incoace

De asemenea, Spotify indica faptul ca intentioneaza sa extinda noi caracteristici care sa le inlesneasca utilizatorilor sa descopere si sa asculte piese noi de pe platforma de muzica pe dispozitivul Google.

Acestea fiind spuse, trebuie sa subliniem ca aceasta promotie se aplica numai utilizatorilor care traiesc in SUA. Daca esti un abonat Premium care locuieste in afara SUA, atunci nu vei putea primi o boxa inteligenta Google Home Mini gratuita.

CITESTE SI:  Cum ar putea Google Assistant sa-ti citeasca sectiuni din stiri

Asa cum am spus, aceasta promotie este valabila pana se epuizeaza stocul, asa ca utilizatorii din SUA ar trebui sa verifice termenii si conditiile pentru a vedea daca sunt eligibili pentru a primi acest dispozitiv Google Home Mini gratuit.