fbpx

Ce tehnologii folosesc cersetorii din China

Ce tehnologii folosesc cersetorii din China

Conform unor informatii, cersetorii care cersesc in China au trecut la tehnologiile moderne. La tehnologii moderne de cersit la care nu mai functioneaza anumite scuze pentru a evita sa le oferi bani.

E sigur faptul ca unii dintre noi au folosit aceeasi scuza ori de cate ori un strain (cersetor) le cere bani. Le spunem ca nu avem marunt si plecam.

Cu toate acestea, se pare ca, in China, acea scuza s-ar putea sa nu mai functioneze, avand in vedere ca cersetorii au inceput sa foloseasca tehnologia moderna.

CITESTE SI:  China poate identifica oameni dupa mers. Ce beneficii are acest sistem

Intr-o postare pe Facebook a utilizatorului Fazil Irwan, acesta a povestit ca a observat cativa cunoscuti de-ai lui din China cum au fost abordati de un cersetor.

Atunci cand acestia au incercat sa foloseasca scuza “nu am marunt”, acesta a scos un cod QR care practic le-a permis acelor oameni sa-i ofere bani folosind WeChat Pay, un serviciu de plati folosit in mod obisnuit in China si in anumite parti din Asia. Potrivit lui Irwan, cunoscutii lui nu prea aveau de ales si i-au transferat cersetorului niste bani prin WeChat Pay.

CITESTE SI:  Ce fel de hashtag-uri va incepe sa blocheze Instagram

“In postarea mea anterioara, am vorbit despre cum se tranzactioneaza aproape de toate prin WeChat Pay in China. S-a intamplat ca unii dintre cunoscutii nostri sa mearga la cina, iar un cersetor le-a cerut bani. Unul dintre ei le-a spus cersetorului ca nu avea marunt. Acesta a spus ca e in regula, ca poate plati prin WeChat Pay. Si chiar asa a procedat”.

CITESTE SI:  De ce Apple produce unele casti AirPods Pro in Vietnam

WeChat e probabil una dintre cele mai mari aplicatii de mesagerie din China si a crescut atat de mult incat s-a extins dincolo de doar mesagerie.

Am vazut cazuri in trecut in care oamenii au folosit aplicatia WeChat Pay din China pentru a realiza tranzactii, cum ar fi cumpararea de proprietati sau acordarea de imprumuri personale.