fbpx
Ce tara va primi o varianta 5G a smartphone-ului pliabil Samsung Galaxy Fold, probabil

Ce tara va primi o varianta 5G a smartphone-ului pliabil Samsung, probabil

Au fost multe discutii cu privire la smartphone-ul pliabil al Samsung. Unii cred va fi lansat cu numele Galaxy Fold. Indiferent de cum isi va numi Samsung dispozitivul, putem spune ca va fi disponibila o varianta 5G a acestui telefon.

Samsung a precizat anterior ca dispozitivul care se poate indoi va fi lansat la nivel global. Si se pare ca Coreea de Sud va primi o varianta 5G a acestui telefon.

Stim ca Samsung lucreaza la un smartphone 5G cu diversi operatori de telefonie mobila din Statele Unite, dar ramane de vazut daca este vorba despre o varianta cu conectivitate de a 5-a generatie a lui Galaxy S10.

CITESTE SI:  Ce promite Donald Trump companiei Apple in legatura cu iPhone-urile

Cu toate acestea, se pare ca, indiferent daca va fi un smartphone separat sau o varianta a lui Galaxy S10, o stire de SamMobile a dezvaluit ca si telefonul care se poate indoi al companiei ar putea primi o varianta 5G.

Stirea sustine ca o versiune 5G a smartphone-ului pliabil va fi oferita in Coreea de Sud, dar ramane de vazut daca va aparea si alte parti ale lumii.

CITESTE SI:  Cum iti transformi iPhone-ul intr-un iPod

Acestea sunt vesti bune pentru cei care planuiesc sa cumpere smartphone-ul pliabil, desi ne imaginam ca pretul nu va fi unul mic. Au circulat stiri care spuneau ca acest telefon pliabil al Samsung va fi scump si ca ar putea avea un pret de circa 1800 de dolari.

Acest lucru nu este surprinzator, iar asta deoarece este vorba despre o tehnologie noua si pentru ca practic platesti pentru un smartphone si o tableta in acelasi timp.

CITESTE SI:  VIDEO: Cea mai recenta reclama a Samsung ataca Apple

Probabil ca si conectivitatea 5G va creste pretul telefonului pliabil, asa ca nu am fi surprinsi daca pretul final va trece de 2000 de dolari. Samsung si-a promovat telefonul pliabil la evenimentul SDC de anul trecut.

Acolo unii au putut vedea acel dispozitiv, dar compania Samsung gazduieste un alt eveniment pentru data de 20 februarie. Atunci va fi dezvaluit Galaxy S10 si probabil si smartphone-ul pliabil 5G.