fbpx
Ce tara ar putea primi Netflix pentru 3,64 dolari pe luna

Ce tara ar putea primi Netflix pentru 3,64 dolari pe luna

Netflix testeaza un plan cu pret mai mic pentru dispozitivele mobile intr-o anumita tara, ceea ce ar putea contribui la cresterea numarului de utilizatori.

Pretul acelui plan mai ieftin este de circa 3,64 dolari, adica jumatate din costul unui abonament standard. India ar putea primi acest plan, iar cetatenii acelei tari vor putea urmari continut la calitate standard numai pe telefoane sau tablete, conform Economic Times.

Planurile serviciului de streaming video Netflix nu sunt foarte scumpe, iar compania a crescut in mod constant tarifele de-a lungul anilor. Asta inseamna ca, la un moment dat, serviciul va fi prea scump pentru unii.

CITESTE SI:  Noua functie pe care Jeff Bezos o va avea la Amazon, dupa ce renunta la functia de CEO

Cu toate acestea, vestea buna este ca, pentru utilizatorii din anumite tari din lume, compania Netflix ar putea lua in considerare planuri mai ieftine.

Potrivit unei stiri de Economic Times, se spune ca Netflix testeaza un plan mai ieftin mobile-only in India. Acesta ar putea costa 250 de rupii pe luna, adica in jur de 3,64 de dolari.

CITESTE SI:  Oameni din aceasta tara vor fi transportati de autovehicule autonome fara soferi

Acest pret e cat jumatate din tariful unui plan Netflix standard si va veni cu limitari, cum ar fi posibilitatea de a reda la calitate standard si faptul ca continutul poate fi urmarit doar pe telefoane si tablete.

Cu toate acestea, s-a subliniat ca, in ciuda faptului ca acesta e un pret mai redus, este de fapt mai mare decat pretul pe care Amazon il percepe pentru clientii sai din India pentru Prime Video.

CITESTE SI:  Tara care obliga Apple sa includa incarcatoare cu iPhone-urile

In India, serviciul Prime Video are un pret de 1,88 de dolari pe luna. India nu este singura tara in care Netflix va testa planuri mai ieftine mobile-only.

Compania a testat anterior un plan similar si in Malaezia, dar nu este clar daca Netflix intentioneaza sa extinda ulterior acel pret de 3,64 de dolari in mai multe tari.