fbpx

Ce suma vor imparti primii creatori Byte

Ce suma vor imparti primii creatori Byte

Platforma Byte de clipuri video de scurta durata a anuntat ce suma vor imparti primii creatori ai sai. Acea suma a fost castigata de companie prin intermediul creatorilor sai si reprezinta veniturile din publicitate.

Byte, platforma de clipuri video scurte creata de cofondatorul Vine, Dom Hofman, va incepe in curand sa ofere creatorilor timpurii o parte din veniturile sale din publicitate.

Compania de clipuri video de scurta durata si-a dezvaluit pentru prima data intentiile pentru un program de parteneri acum ceva timp in urma, publicand detalii initiale despre modul in care isi va plati creatorii, probabil in efortul de a atrage oamenii pentru a crea continut.

CITESTE SI:  Browserul Google Chrome va fi capabil de asta pentru utilizatorii sai

Intr-o noua postare pe forumul platformei de clipuri video scurte, cei de la Byte au spus ca platforma va incepe sa ajunga la creatorii care se angajeaza sa creeze continut acolo.

Iata cum functioneaza programul: la fiecare 120 de zile, platforma Byte de clipuri video scurte va stabili o suma/fond pe care il va imparti intre creatorii participanti.

CITESTE SI:  McDonald's Australia foloseste iPhone 8 in promovarea sa

Acei participanti ai platformei Byte urca pe o scara cu cat au vizualizari mai numeroase. Cu cat urca mai sus, cu atat vor primi o suma mai semnificativa. Toti cei egali vor castiga aceeasi suma si vor fi platiti la fiecare 30 de zile.

Programul incepe pe 15 aprilie si pana la 100 de participanti vor imparti primul fond care dispune de o suma de 250.000 de dolari. Din pacate, numai cei din Statele Unite sunt eligibili in acest moment, dar cei de la platforma de clipuri video Byte spun ca se lucreaza pentru a deschide programul si celor din afara Statelor Unite. Ce parere ai despre suma de inceput impartita pentru creatorii companiei? Te ispiteste sa te alaturi si tu companiei Byte?