fbpx

Ce suma record au cheltuit in total clientii App Store in ultima saptamana din an

Ce suma record au cheltuit in total clientii App Store in ultima saptamana din an

Apple impartaseste cateva vesti bune, dupa ce acum ceva timp a dezvaluit ca iPhone-urile nu se vand la fel de bine pe cat a dorit, mai ales in economia incetinita a Chinei. Compania spune ca, cel putin pentru App Store, ultima saptamana din anul trecut a fost una buna si de record.

Sezonul de sarbatori este de obicei unul foarte aglomerat si plin pentru companii si cumparatori. Acest lucru se datoreaza faptului ca acesta este momentul in care au loc vanzari imense si in care oamenii au mai mult timp pentru lucruri pentru care in trecut nu prea aveau timp, cum ar fi sa urmareasca filme, sa joace jocuri si asa mai departe.

CITESTE SI:  Un individ crede ca dependenta de jocuri a dus la divortul sau

Acest lucru ar putea fi motivul pentru care App Store s-a bucurat de vanzari imense in sezonul de sarbatori, mai exact in ultima saptamana din an, cel putin conform datelor oficiale ale companiei.

Apple se mandreste ca, in saptamana dintre Ajunul Craciunului si Ajunul Anului Nou, clientii App Store au cheltuit o suma record de 1,22 miliarde de dolari. Numai in acea saptamana.

CITESTE SI:  Ce avantaje are faptul ca YouTube suporta acum clipuri video verticale

Potrivit lui Phil Schiller, vicepresedinte senior al Worldwide Marketing in cadrul Apple, “App Store iOS a avut o saptamana de sarbatori record si la fel si in ziua de Anul Nou. Saptamana de sarbatori a fost cea mai de succes saptamana a noastra, iar o suma record de peste 1,22 de miliarde de dolari a fost cheltuita de clienti pentru aplicatii si jocuri pe App Store. Ziua de Anul Nou a stabilit, de asemenea, un record – cu o suma cheltuita de 322 de milioane de dolari in App Store numai pe 1 ianuarie”.

CITESTE SI:  Google retrage 300 de aplicatii Android folosite pentru atacuri DDoS

Apple sustine, de asemenea, ca acest lucru a ajutat sectorul Serviciilor sa creasca si sa ajunga la un nou record in timpul trimestrului 4 al anului trecut.

Acest anunt pare sa indulceasca situatia dupa ce CEO-ul Tim Cook al Apple a recunoscut ca vanzarile de iPhone-uri sunt mai reduse decat s-a asteptat. De asemenea, Apple a efectuat o miscare rara de reducere a veniturilor estimate.