fbpx

Ce suma imensa a disparut din acest portofel Bitcoin

Ce suma imensa a disparut din acest portofel Bitcoin

Un portofel Bitcoin care continea o suma imensa in aceasta moneda virtuala a fost golit din senin. Inca nu e clar daca suma a fost mutata de proprietar, sau daca au fost implicati niste hoti. Acel wallet era monitorizat in mod atent de entuziastii de criptomonede.

Aceasta moneda virtuala exista de ceva vreme si exista oameni care generau aceasta moneda virtuala inca din primele zile, asa ca e posibil ca acesti oameni au adunat o multime de jetoane Bitcoin pana in acest moment.

CITESTE SI:  Ce atacatori cibernetici se pretind McAfee pentru a viza alegerile din SUA

De fapt, a existat un anumit portofel Bitcoin care a fost monitorizat de entuziastii de monede virtuale de o vreme. Acest lucru se datoreaza faptului ca acest portofel Bitcoin continea 69369,16716000 BTC.

Convertita la pretul actual al Bitcoin, suma rezultata e de circa 964 de milioane de dolari. Intr-adevar, exista cineva care detinea aproximativ 1 miliard de dolari in aceasta moneda virtuala.

CITESTE SI:  Samsung a confirmat oficial ca produce cipuri pentru generarea monedei virtuale Bitcoin

Ceea ce a nedumerit comunitatea de monede virtuale este ca acel wallet tocmai a fost golit. Avand in vedere suma respectiva, unii au suspectat ca sunt implicati hackeri.

De-a lungul anilor, atacatorii cibernetici au incercat sa acceseze acel portofel folosind diverse modalitati. In acest moment, nu e clar daca wallet-ul a fost golit de proprietar, sau daca niste hackeri l-au golit.

Oricum ar fi, suma imensa din acel portofel a disparut si a fost mutata intr-un alt portofel Bitcoin. Asa ca, pana ce proprietarul nu ofera o declaratie, nu vom fi siguri de ce acea suma de circa 1 miliard de dolari a disparut sau de ce a fost mutata in alt wallet.

CITESTE SI:  Produsul in care Google va investi 1 miliard de dolari

Ce parere ai despre acest lucru? De ce crezi ca suma imensa de circa 1 miliard de dolari a disparut din acel portofel Bitcoin? Crezi ca este implicat proprietarul sau niste hackeri?