fbpx
Ce suma i s-a furat bursei de monede virtuale Uphit

Ce suma i s-a furat bursei de monede virtuale Uphit

Bursa de monede virtuale Uphit din Coreea de Sud a dezvaluit ca i s-a furat o suma importanta si nu cunoaste inca vinovatul. Directorul general al Uphit a spus intr-o postare pe blog ca miercuri a avut loc o tranzactie anormala din portofelele sale.

Sirul furturilor recente de monede virtuale nu se opreste curand. Bursa Uphit de monede virtuale din Coreea de Sud a confirmat ca 342.000 de jetoane Ethereum, in suma de aproximativ 49 de milioane de dolari, au fost transferate (furate) din portofelul sau intr-un portofel anonim pe data de 27 noiembrie.

CITESTE SI:  Ce pret are noul proiector laser 4K al LG

Acea bursa Uphit a suspendat imediat toate depozitele si retragerile de criptomonede si si-a mutat toate activele in portofele offline care nu puteau fi accesate fraudulos.

Uphit a spus ca va inlocui imediat jetoanele furate cu propriile sale active, dar ca va fi nevoie de doua saptamani pentru asta. Daca depinzi de acele monede virtuale furate de la Uphit, s-ar putea sa te afecteze.

CITESTE SI:  Ce specificatii impresionante ar putea avea LG V40

Bursa Uphit i-a incurajat pe membrii comunitatii sa blocheze depozitele din anumite portofele, dar nu a avut dreptul de a-l identifica pe proprietar. Exista o gama larga de potentiali vinovati pentru furt.

Ar putea fi vorba despre grupuri infractionale obisnuite, de un furt pus la cale chiar de angajatii bursei, sau chiar de state care spera sa obtina foloase necuvenite.

Acesta nu e cel mai important furt de monede virtuale de pana in prezent. Bursa Coincheck a pierdut o suma de 400 de milioane de dolari in jetoane NEM din cauza unui hack din anul 2018, de exemplu.

CITESTE SI:  Ce suma anuala aloca YouTube pentru creatorii de culoare

Cu toate acestea, acest hack inca provoaca pagube semnificative. De asemenea, acest lucru indica faptul ca bursele de monede virtuale din intreaga lume ar trebuie sa depuna mai multe eforturi pentru a bloca transferurile pentru a preveni furturile de sume uriase.