fbpx

Ce suma este oferita pe zi creatorilor de clipuri video Spotlight

Ce suma este oferita pe zi creatorilor de clipuri video Spotlight

Compania Snap a lansat in aplicatia sa Snapchat o noua functie, similara TikTok, iar aceasta se numeste Spotlight. Aceasta companie a dezvaluit ce suma de bani va oferi creatorilor care creeaza cele mai populare clipuri video.

TikTok are acum un alt rival: Spotlight. Compania Snap lanseaza Spotlight, o noua sectiune a aplicatiei sale Snapchat. Aceasta aplicatie a companiei Snap va prezenta clipuri video create de creatori.

Desi nu e prima oara cand aplicatia Snapchat evidentiaza filmulete de la creatori, prezentarea proeminenta a acestora in aplicatie e o premiera.

CITESTE SI:  Cum ar putea folosi Microsoft AI pentru a imbunatati update-urile Windows

Si, in cazul in care acest lucru nu e suficient pentru a motiva creatorii sa creeze continut pentru acea functie, Snap ofera stimulente financiare. Compania sustine ca va plati o suma 1 milion de dolari pe zi pana la sfarsitul anului creatorilor care impartasesc cele mai populare clipuri video.

In anumite privinte, acea functie e similara cu TikTok si cu Instagram Reels. Dispune de filmulete verticale cu redare automata si poti glisa pentru a te deplasa intre clipurile video.

CITESTE SI:  McAfee spune ca victimele hack-urilor nu ar trebui sa plateasca rascumpararile

Un algoritm va stabili ce filmulete apar in feed-ul tau si poti accesa si subiecte specifice. Dar Spotlight este diferit in anumite privinte. Functia din Snapchat nu permite comentarii sau tipul de remixare al TikTok.

De fapt, o parte dintre clipurile video din Spotlight vor fi anonime. Cu exceptia cazului in care creatorul are un profil public (majoritatea utilizatorilor Snapchat nu au), filmuletele Spotlight apar fara titlu sau identificare.

CITESTE SI:  Steve Wozniak crede ca Apple inca va exista in 2075

Aceasta lipsa de context ar putea fi deranjanta in functia Spotlight a Snapchat, daca sunteti obisnuiti sa urmariti anumiti creatori. Dar acest lucru ar putea elimina o parte din presiunea asociata cu postarea publica de clipuri video. Ce parere ai despre asta? Pentru o parte din suma de 1 milion de dolari, esti dispus sa folosesti acea functie a Snapchat?