fbpx
Ce substanta chimica sa nu folosesti pentru curatarea dispozitivelor Apple

Ce substanta chimica sa nu folosesti pentru curatarea dispozitivelor Apple

Compania Apple din Statele Unite si-a actualizat pagina de asistenta. Apple i-a sfatuit pe utilizatori sa nu foloseasca o anumita substanta chimica pentru a-si curata dispozitivele.

Datorita pandemiei de coronavirus, oamenii au devenit mai focusati pe a steriliza lucrurile pentru a nu se infecta cu coronavirus. Oamenii sunt mai axati pe curatenie si-si curata gadgeturile, deoarece gadgeturile sunt atinse tot timpul.

Cu toate acestea, in cazul in care te gandeai sa folosesti dezinfectant bazat pe peroxid de hidrogen pentru a-ti curata dispozitivul Apple, compania din Statele Unite te sfatuie sa nu folosesti aceasta substanta chimica.

CITESTE SI:  Directorul executiv al BlackBerry recunoaste ca dispozitivele sale au nevoie de mai multe aplicatii

Asta conform unui document de suport de pe site-ul companiei americane, in care compania din Statele Unite le recomanda clientilor sa nu foloseasca aceasta substanta chimica pentru curatarea dispozitivelor acestei companii.

Conform companiei din Cupertino, Statele Unite, unele tipuri de dezinfectati si substante chimice sunt OK pentru utilizare, dar peroxidul de hidrogen nu este unul dintre acestia.

CITESTE SI:  Care e compania care ar putea produce MacBook-ul ARM al Apple

Potrivit companiei Apple din Cupertino, Statele Unite: “Folosind alcool izopropilic de 70%, alcool etilic sau Clorox, puteti curata suprafetele dure, neporoase ale produsului dv. Apple, cum ar fi ecranul, tastatura sau alte suprafete exterioare. Nu folositi produse care contin peroxid de hidrogen”.

De asemenea, compania din Cupertino, Statele Unite, ii sfatuieste pe utilizatori sa nu scufunde dispozitivele in dezinfectanti, pentru ca acest lucru nu numai ca ar defecta dispozitivele, dar le va si anula garantia.

CITESTE SI:  Cum e noul joc Angry Birds in AR al Rovio

Ce parere ai despre asta? Esti genul care de obicei isi curata dispozitivele folosind acea substanta chimica? Vei renunta la obiceiul de a folosi acea substanta chimica in urma informatiilor furnizate de compania Apple din SUA?